Call History

• 17 Odpowiedzi
  • 3535 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Call History
« dnia: Listopad 20, 2008, 07:58:48 »
Witam

Telefon mam od wczoraj. Masakra  hehe. Pierwsze urzadzenie z WM - nie mam o tym pojęcia. mam nadzieję że z Wasza pomoca ogarne to jakoś...

Pierwszy problem - na głównym ekranie wyswietlana jest historia połączeń. I fajnie. Mniej fajnie że po usunięciu listy połączeń na głównym ekranie nadal wyświetlana jest ikonka wraz z ! sugerująca nowe zdarzenie.

Proszę o oświecenie

*

Offline piotrek_l

• **
  • 145
  • Sprzęt: LEO :)
Odp: Call History
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 20, 2008, 08:19:11 »
hej!
kupiles telefon moze w play?

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 20, 2008, 08:59:09 »
Nie

Mieszkam w UK i telefon dostałęm wczoraj z Carphone Warehouse.  Kontrakt z Orange ale telefon nie brandowany i bez sim-locka

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 20, 2008, 11:29:14 »
hej!
kupiles telefon moze w play?

Ja kupiłem w Play
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline piotrek_l

• **
  • 145
  • Sprzęt: LEO :)
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 21, 2008, 10:12:52 »
i mi wczoraj udalo sie dostac tel w play :)

co do problemu to soft reset nie pomaga?

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 21, 2008, 12:27:44 »

co do problemu to soft reset nie pomaga?

Nie jest to jakiś duży problem jednak , niestety soft reset nie pomaga.  Od 2 dni mam ikonkę z wykrzyknikiem

*

Offline masad

• 43
  • Sprzęt: P990i; HTC HD; HTC HD2
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 21, 2008, 23:09:49 »
Mieliście wykrzyknik w ikonce połączeń od samego początku czy pojawił się w trakcie użytkowania?
Pzdr
M

*

Offline ar2rc

• **
  • 228
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 22, 2008, 07:40:23 »
ja miałem od początku :(

*

Offline masad

• 43
  • Sprzęt: P990i; HTC HD; HTC HD2
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 22, 2008, 08:22:24 »
Dokładnie, bo to jest taka ikonka, nawet w instrukcji pokazana jest w tej formie. Jak dochodzi nowe połączenie nieodebrane to wyświetla się napis.
Pzdr
M

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 22, 2008, 08:44:03 »
Hehe, faktycznie.

Wydawało mi się że na początku tej ikonki nie miałem a, instrukcja, przyznaję czeka na przegląd

« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 14, 2008, 20:45:36 »
Witam. W jaki sposób można przeglądać historię połączeń? Odebrane, nie odebrane, wybierane ? Ile pokazuje połączęń ? Czy ograniczenie jest ilościowe czy czasowe ? Czy pokazuje daty i godziny ? Czy jest coś takiego jak rejestr i filtr po którym mogę sprawdzić kiedy i ile razy dany numer dzwonił ? czy można kopiować numery z np. odebranych od razu do książki ? Pozdrawiam Adam

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 15, 2008, 00:05:52 »
Zaraz pod zegarkiem masz call history... już chyba bardziej widocznego miejsca nie ma :P
Are you shpongled?

« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 15, 2008, 00:10:02 »
Widzę gdzie to jest na monitorze :) Nie mam tego telefonu a chciałbym mieć informację od kogoś kto już korzysta. Pozdr adam

*

Offline ziele

• 5159
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 15, 2008, 00:23:30 »
Aha... :) Więc wszystko jest dostępne o co pytasz. Wchodząc w call history są cztery listy: wszystko, nieodebrane, wykonane, odebrane. Tam jest podane kto, z jakiego numeru i data. Klikając na pojedynczy wpis jest już jedna lista tego konkretnego kontaktu. Wszystkie ostatnie połączenia: rodzaj, data, godzina, czas trwania
Are you shpongled?

*

Offline Nijoo

• 286
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 17, 2008, 21:24:34 »
Ja mam innego typu pytanie po po naciśnięciu historii połączeń pokazują mi sie wszystkie połączenia przychodzące wychodzące odebrane itp. Chce aby po naciśnięciu historii połączeń pokazywało mi tylko wybrane numery nie przychodzące itp. ustawiam tylko wybrane numery ale po wyjściu z historii i ponownym wejściu znów wszystko jest pokazane przychodzące wychodzące jak ustawić na stałe żeby pokazywało tylko np. wychodzące

« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 17, 2008, 22:00:35 »
Hej. Ziele a możesz  napisać ile maksymalnie połączeń w sztukach lub dniach historii można podejrzeć ? czyli klikamy wybierane i ile nam pokaże, 10,20 czy może wszystkie z ostatnich 7,21 dni ? Ile pokaże odbranych i nie odebranych? Jest to dla mnie dosyć istotny element. Pozdrawiam Adam

*

Offline ziele

• 5159
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 18, 2008, 00:32:41 »
Od 06.12 go mam i jak na razie wszystko jest w historii. Nie wiem jaka jest pojemność. Dla pojedynczych kontaktów też wpisy nie znikają.
Are you shpongled?

« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 18, 2008, 21:55:14 »
Hej. Dziękuję za informację. Poczekamy do 06.01. i zobaczymy czy jeszcze będziesz miał te kontakty z początku grudnia. Licze na odpowiedź :) Pozdrawiam Adam