0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sa oczywiscie metody ktore polegaja na tym ze najpierw odblokowujemy caly tel a dopiero potem odbieramy polaczenie ale dla mnie to jest bez sensu,ja chce miec tylko zablokowane klawisze sprzetowe
[...]Wszystko tylko nie ten POWER
moze dodam jak ja rozwiazalem blokowanie touch hdGeneralnie przycisk power sprawdza sie ale tylko jesli nic sie nie dzieje, tzn nie dzwoni nikt lub nie przychodza smsy.jak juz ktos dzwoni to wszystko sie odblokowywuje i mozna przypadkowo odebrac badz odrzucic polaczeniemam przetestowane wszystkie programy ale zaden nie satysfakcjonowal mnienajwiekszy problem to klawisze sprzetowe ktore nie byly blokowane i tak zawsze dzialaly i moglem przypadkowo je wcisnacrozwiazanie ktore mam w tej chwili jest niestety platne ale mysle ze warto zainwestowacprogram AE Button Plusdzieki niemu ustawilem ze aby odebrac , badz odrzucic polaczenie musze nacisnac 2 razy zielona badz czerwona sluchawkew praktyce jest to skuteczne zabezpieczenie przed przypadkowym odebraniem badz odrzuceniema jak juz wyjme z kieszeni tel to moge zawsze suwakiem ekranowym zrobic to co wyzej,dodatkowo pod klawiszem glosniej mam ustawione szybkie wlaczanie bluetooth jak dluzej przytrzymam,klawisz ciszej to np wifidziala to rewelacyjnie, jeszcze jedna sprawa odnosnie wygaszania ekranu po odebraniu rozmowy, jak chce zrobic notatke to wystarczy nacisnac klawisz home i znow jest podswietlony pozdr
Teraz jest zdecydowanie lepiej dzieki wielkie
Przepraszam za post pod postem (edycja nie byłaby widoczna).aaaassss sprawdź sobie najnowszą wersję PacketShield'a 2.5 beta - została zaimplementowana opcja o którą prosiłeś czyli telefon jest zablokowany, przy rozmowie przychodzącej nie są aktywne przyciski tylko standardowy suwaczek. Nie trzeba odblokowywać PS przed odebraniem rozmowy.http://www.pocketshield.net/phorum/read.php?7,864 wersja nie potrzebuje aktywacji.
Czytam i czytam i nie znalazłem dopowiedzi. Czy można podmapować "czerwoną słuchawkę" żeby działała jak przycisk power tzn. wybudzała telefon?