Ok, 2 słowa o kaburce Easecase, którą dzisiaj dostałem.
Wygląda to tak:

Zawsze podobały mi się etui z Nokii E71, i takiego też szukałem. Znalazłem na eBayu. Robi to jakaś firma z Chin. Trochę mnie cena odstraszała (40$ za produkt z Chin?) ale komentarze kupujących były bardzo pozytywne więc zaryzykowałem.
Etui pasuje idealnie- HD wchodzi i wychodzi w sam raz, ani za lekko ani za ciężko. Do tego wybrałem sobie opcję z dodatkowym zapięciem na magnes, choć już widzę, że i bez tego HD nie wypadnie z etui. Wszystko jest super dokładnie zszyte i wykończone, nic nie odstaje, nie pruje się, no po prostu klasa. Miałem kilka Kruselli przy poprzednich PDA ale to jest jakościowo dużo lepsze.
Fajną ofertę mają w ogóle- jest kilkanaście typów etui, do każdego można wybrać kolor i rodzaj skóry, wyściółki wewnętrznej, rodzaj zapięcia, przy niektórych modelach również klips na pasek. No i dodatkowo własny indywidualny podpis.
Przesyłka za darmo, wysyłają paczkę jako gift, więc nie ma mowy o żadnych cle czy podatku.
Jakby ktoś był zainteresowany to tu jest
LINK do sprzedawcy.
Towar kupiłem 13. IV a otrzymałem dzisiaj, więc całkiem przyzwoicie jak na indywidualne zamówienie i przesyłkę z CHRL