1.1 leci do mojego fona....
Po instalacji.... Jestem w szoku.... smokku...

ładnie to chodzi.... spodziewałem się przycinania i lekkich zacięć, ale jak na razie odpukać nic z tych rzeczy.... Wcześniej miałem 6.1 hypnotiq Bysia i długo mi dobrze służył, ale teraz widzę, że zrobiłeś dopracowane cacko.
System fajnie się skonfigurował, jest tu dla mnie kilka nieznanych mi jeszcze funkcjonalności, ale powoli dojdę co do czego. Bajeranckie są te animacje pogodowe

Angielski mi nie przeszkadza i na moje może zostać. Ale koniec zachwalania.
Apropos języka, fakt, ze interfejs po angielski jest ok, to brakuje mi polskiej czcionki w mailach pod manilą. W systemowej przeglądarce już jest dobrze. T9 też nie ma po polsku, ale to chyba można dograć, poza tym rzadko korzystam, bo używam pełnej klawiatury.
Aha, jest mały "krzaczek" przy dialerze w lewym górnym rogu. Jest tam ikonka ze strzałka w lewo (do kasowania). Jest ona obcięta do połowy przez ikonkę ze skreślonym OJ-em (jeśli ktoś kiedyś widział to może skojarzy skinowski znaczek - koło z centralnym pionowym krzyżem

) - pewnie odnosi się to do "location", ale nie wiem jeszcze jak. Włączanie/wyłączanie nie wpływa.
Przyczepię się jeszcze do rozmiarów ikonki włączającej/wyłączającej klawiaturę. Jest nieco za szeroka i lekko zachodzi na sąsiadujące od kontaktów i od menu.
To drobiazgi, które może nawet samemu uda mi się dopracować. Generalnie jestem zachwycony

Gratuluję wypieku smokku

Aha, ten rom wymaga HR po wgraniu ?