Link na darmowym serwerze zapraszam do ściągania:
[nie podawaj mirrorów, chcę znać statystykę ściągania - przyp. elMInStER]Jak ktoś potrzebuje na szybkim serweże a nie na gniotowatym hotfile pisać proszę na pw a twoje statystyki są takie niskie bo nikomu sie właśnie nie chce z tego serwisu ściągać tak samo jak nie chcą ściągać z rapida.
Gratulejszyn za 199.74 dostępnej pamięci.
Rom działa bardzo szybko i stabilnie co do baterii narazie nie wypowiem sie bo nie testowane na tyle długo. Zostawione śmieci takie jak ikony do nawigacji albo przy customizacji robiło skróty i nie zbyt to się udało.
Co do błędów to usuń wszystkie domyślne skróty w zakładce programy i usuń przypisane do niego standardowe komendy w luncherach od 1 do 4 bo nie każdy może chcieć grzebać rejestrze.
Usunąłeś poprawny skrót do usb to pc z połączeń a zostawiłeś ten bez ikony w systemie.
Jeden kolega z postu powyżej miał problem z aplikacją czy może być to spowodowane gfx bost warto to sprawdzić.
EW moja propozycja na dodanie w standardzie:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=539107i ew też usuń aparat z todeya manili i daj programy moja propozycja.
Reszta w pełni ok moze dasz rade dać zegar z pogodą.
Nie leży mi przycisk action wolę kontakty ale to moje widzimisię i da sie zmienić hd tweak.
Gfx bost nic tu nie daje wiec po co on tu jest.