Panowie powrzucałem ikony do \EXT\SHARED\MY_ICONS\ICONS_START_WINDOWS (footprints musis twitter i inne ) po dodaniu skrotów do Windows --> Menu Start Skroty sie pojawiają niestety ikony nie sa przypisane do skrotów i pojawiają sie białe okienka zamiast np ikony Soft Reset prubowałem bawić sie z rejestrem wrzuciłem go do kuchni niestety rowniez nie działa
Elmister pisał o RapiConfig znalazłem jakis jeden plik z .exe ale po uruchomieniu nic sie nie dzieje chyba cos złego sciagnałem
Moze był by ktoś tak dobry i przypisał by mi te ikony i te skroty do initflashfiles.dat lub jakiegoś caba zrobił zeby to po wgraniu romu działało jak nalezy a nie ze ja musze cabem instalować wszystkie skroty potem programem Icon change zmieniać ikony bo są biale okna a pozniej je układać ;/
Oto plik ze skrotami ktore chciałbym mieć do tego ikony ktore nie sa wyswietlane a jesli jakiś reg czy coś to powiedzcie gdzie to tez wysle bardz obym prosił bo sie juz mecze z tym 2 dni i nic;/ a zalezy mi na tym pozdrawiam
plik.
http://www.speedyshare.com/files/19764863/MENU_START.rarWam pewnie zajmie to chwile a mi cała wieczność
JUz mniejwiecej zalapałem oco chodzi tylko ze to chyba strasznie duzo roboty bo jak rozumiem sam skrot czyli ten lnk.
tworzy sie przez napisanie czegoś takiego
Directory("\Windows\Menu Start\Programy"):-File("Reset.lnk","\Windows\Reset.lnk") ten zapis tworzy skrot czy tylko umiejscowienie ikony?
tyle ze jak teraz do tego dopisać ikone??
A jesli mozna to prosze o ten program i instrukcje mysle ze bedzie o wiele prościej do tego odrazu ikony beda poukładane a nie porozrzucanie:)