Hej,
Po testach przez cały tydzień, niestety będę musiał rozstać sie z ROMem
wjtk'a...

Najgorsze co mnie boli, to to, że po 3 ładowaniach/rozładowaniach telefon nie wytrzymuje nawet całego dnia (rano ok. 8:00 po całonocnym ładowaniu jest 100%, ok 15:00 jest 70%, ok 19:00 jest 30% i w nocy telefon się wyłącza, bo kończy się bateria - dziś spóźniłem się do pracy...

). Opisałem cały wczorajszy dzień, gdy go sobie przeanalizowałem, to: wykonałem 2 rozmowy telefoniczne, nie dłuższe niż 2min, odebrałem 1 połączenie - ok 1 minutę, wysłałem 3 SMSy, odebrałem 4 SMSy, 1 raz zaktualizowałem sobie pogodę przez WiFi (połączenie trwało do 2 minut)... I to wszystko! Telefon cały czas był wygaszony i nie wy3mał całego dnia...
To niestety dyskwalifikuje ROM dla mnie...Problem z zasilaniem od tak sobie nie występuje, skoro w innych ROMach, urządzenie potrafi wytrzymać przynajmniej 2 dni (a na Topixie, przy podobnych połączeniach jak wyżej nawet 4 dni!!!), to definitywnie jest to wina ROMu...
Dalej, wolne funkcjonowanie Sense2.5 też nie napawa optymizmem - nawet po usunięciu z listy AutoRotate pozycji "Sense", wszystko się obraca i często powoduje, że ekran robi się po prostu czarny. Przy obrotach, telefon potrafi się zawiesić, co skutkuje wyjęciem baterii w celu uruchomienia.
Następna sprawa, telefon czasami (niestety nie znalazłem reguły) zawiesza się po zakończeniu rozmowy.
Nie chcę w żaden sposób krytykować pracy
wjtk'a, bo wykonał naprawdę KAWAŁ dobrej roboty! Chylę czoła, bo ja się na tym nie znam (poza tym brak czasu, aby się na tym poznać) - a są osoby, takie jak On, które siedzą i dłubią w ROMach, żeby je usprawnić itd...
@wjtk Na razie wielkie dzięki, że podzieliłeś się swoim wypiekiem i że mogłem go potestować. Na razie wracam do TOPIXów....
PS. Może 'przemogę' się aby zainstalować 1.5 (gdy już wyjdzie) z dolną belką - ale... sam po sobie wiem, że dolna belka doprowadza mnie do szewskiej pasji...

Pozdrawiam
Zoomol