Pierwsze wrazenia z uzytkowania:
1. Dziwnie jest miec interface po polsku - nigdy nie mialem ani w telefonie ani w PDA

co powoduje ze czasami zastanawiam sie co ta opcja znaczy
2. Szybkosc dzialania - niestety nie jest to taka zmiana jak w przypadku fabrycznego softu na x800 vs Panot, co wiecej soft Bysia czasami jest piorunujaco szybki w innych miejscach muli
3. Kawal dobrej roboty zostalo zrobione - gratulacje, doszukalem sie tylku kilku malo istotnych utrudnien (uzywam od polnocy wiec nie jest to miarodajne spostrzezenie) - np. menu opcji Gotowe jest po lewej stronie a w podopcji jest po prawej w ktoryms ustawieniu.
4. Wizard na starcie bardzo milo mnie zaskoczyl - niezly pomysl
5. Musze przywyknac do okrojonych do nizebednych szybkodostepnych opcji, programow i kontaktow (troszke mi przeszkadza, ze trzeba wchodzic glebiej w menu np. zeby dostac sie do wszystkich kontaktow)
6. Najwazniejsze ze dziala voice commander, active sync i odbior poczty.
Testuje w boju nadal - czekajac na sprawdzenie modulu radiowego (czasmai wczesniej telefon mi sie zwieszal - mam nadzieje, ze ten ROM bedzie bardziej stabilny w tej materii).
Moj request - moze udaloby Ci sie dogadac z kolesiem z XDA, ktory robi screen locka i moglbys go wrzucic w standardzie? Strasznie to meczace po kazdym resecie uruchamiac soft, a Pocket Shield wywalal mi sie co chwila, wiec nie polecam

Jeszcze jedno - Super byloby miec pogode na home screenie obok zegarka

Pzw,
MCC