0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WitamBrawo Bysio i współtwórcy tego ROMuJa znalazłem tylko jeden mankament, brak reakcji na podświetlenie.Wyłaczam automatykę i żaden suwak nie reaguje, tzn suwak działa ale reakcji na podświetlenie nie ma Proszę o sprawdzenie innych użytkowników.QGPS u mnie działa poprawnie.
WitamBrawo Bysio i współtwórcy tego ROMuJa znalazłem tylko jeden mankament, brak reakcji na podświetlenie.Wyłaczam automatykę i żaden suwak nie reaguje, tzn suwak działa ale reakcji na podświetlenie nie ma Proszę o sprawdzenie innych użytkowników.QGPS u mnie działa poprawnie.[/quotPotwierdzam,mam to samo.Dpdatkowo mam zainstalowany HD TWEK i ustawiłem sobie skróty na przyciski systemowe-lewy klawisz"kontakty" prawy "nowy sms" i wyświetla mi się napis po angielsku"new sms" ale to szczegół,klikam na niego a tu otwiera się aparat
WitamBrawo Bysio i współtwórcy tego ROMuJa znalazłem tylko jeden mankament, brak reakcji na podświetlenie.Wyłaczam automatykę i żaden suwak nie reaguje, tzn suwak działa ale reakcji na podświetlenie nie ma Proszę o sprawdzenie innych użytkowników.QGPS u mnie działa poprawnie.[/quotte]Potwierdzam,mam to samo.Dpdatkowo mam zainstalowany HD TWEK i ustawiłem sobie skróty na przyciski systemowe-lewy klawisz"kontakty" prawy "nowy sms" i wyświetla mi się napis po angielsku"new sms" ale to szczegół,klikam na niego a tu otwiera się aparat
mozesz jasniej..bo albo juz jestem zmeczony albo nie wiem o czym mowisz.. tak czy owak jasniej
no i wiadomo jak zmniejszyć czcionki historii połączeń bo sie nie doczytałem. a jezeli chodzi o te niedzialajace rzeczy to jeszcze DIAMOND SABER nie dziala, tzn uruchamia sie ale nie reaguje na ruch
Ciekawsze ikonki na górny pasek i ikony manili do SlideBar zaczerpnietye od TheTrooper76 myślę że się obraziSprawdzone z nowa manilaInstalacja według kolejności opis w plikuhttp://rapidshare.com/files/216660763/Ciekawsze_ikony.zip.html
Wszystkie błedy sa juz poprawione.. pozostało tylko zasilanie ....Czy po zrobieniu zasilania wydać wersje 4.1 czy jeszcze czekamy az sie ujawnia dalsze bledy... mam nadzieje ze ich wiecej nie bedzie Pozdrawiam Bysio
Cytat: GrzegorzG70 w Kwiecień 02, 2009, 21:08:30Ciekawsze ikonki na górny pasek i ikony manili do SlideBar zaczerpnietye od TheTrooper76 myślę że się obraziSprawdzone z nowa manilaInstalacja według kolejności opis w plikuhttp://rapidshare.com/files/216660763/Ciekawsze_ikony.zip.htmlmożesz wrzucić tutaj: http://www.sendspace.pl/albo na premium acount RS jeśli ktoś ma, bo link wygasł ;/ a też chciałbym ściągnąć
Nie wiem czy ktoś to już zgłaszał ale ja nie znalazłemW zakładce internet pod przyciskiem "Uruchom przeglądarkę" są domyślnie jakieś stronki pododawana. Po usunięciu ich pojawił się jakiś napisał "Dodaj nową stronę do przek..." (do czego to wogóle służy?)No ale mniejsza z tym po kliknięciu na ten napis pojawia się nowe okienko które nie jest przetłumaczone (znaczy się jest po angielsku)
To ci nie bedzie dzialas z hd twek bo to inna manila...
Wiec jak pytasz o propozycje to pisze:Flip IT,cos takiego jak ClearTemp,jakis Explorer plików, cos do ogladania filmow oraz kodeki rmvb, htc gps tools,pim backup,regedit,voice recorderHD TweakHd soft resetPocket screan