Witam, ja zrobilem HR 3 razy i pogode akutualizuje po WiFi dodawalem i usuwalem miasta i wszystko aktualizowalo sie bardzo szybko...zadnego problemu z tym nie mialem, niestety wyskakuje mi blad aplikacji NO DATA...W NoData wystapil nieoczekiwany blad. Kliknij zakoncz, a nastepnie ponownie uruchom. Mam tez problem przy zdjeciach seryjnych zrobi sie jedno i jest zawiecha...nie moge wogole wyjsc z aparatu...jedynie reset, ale to pierwsze zdjecie nie zostaje zapisane...poczatkowo po 2 HR w ustawieniach komunikacji mialem niedostepna opcje Wi-Fi, po instalacji i uruchomieniu WiFi Monster, problem zniknal. Jesli chodzi o ustawianie dzwonka wystarczy skopiowac dany plik np. aaa.mp3 do folderu My Documents/Moje dzwieki dzw. Nastepnie wchodzisz w Manili w Ustawienia/Dzwiek wybierasz Dzwonek i z listy wybierasz swoj plik. W tym przypadku bedzie on pierwszy z gory czyli aaa, bo listuje alfabetycznie. GPSu przyznam sie nie testowalem - nie mialem jeszcze takiej potrzeby, jakby wystapil jakis problem, to napisze. Mam wersje hypnotiQ 1.2 by DUSK. Pozdrawiam.