Skąd pomysł na nazwę hypnotiQ ?
Cytat: Wareczek w Czerwiec 16, 2009, 14:16:07Skąd pomysł na nazwę hypnotiQ ?To zapewne skrót od hypnotic Quality A skoro tak zap..., znaczy "grzeje", to może by hypnotic Velocity?
No niestety Bysiu potwierdzam problem z GPS - po godzinie nie moze zlapac fixa - nawet HTC GPS Tool nie pomoze Ogolnie romik bardzo mily dla oka (narazie testuje wersje z manila), szybki i naprawde malo pamieciozerny Sprawdzilem jeszcze WiFi i BT i probowalem konferencje ale w pracy mi niestety 3G odrobine szwanuje wiec sie nie dalo...PS. Swietna nazwa jezeli to faktycznie oznacza hypnotic Quality to jak najbardziej adekwatna do produktu
Bysiu a gdzie są linki do h y p n o t i Q 1.1??Napisane: Czerwiec 16, 2009, 18:50:32a ha chyba jeszcze działaszBysiu powiedz którą wersję WM będziesz rozwijał: 6.1 czy 6.5
QuickGPS pobiera dane i aktualizuje się już bez problemu
Qzwa a juz myslalem ze wszystko bedzie ok
Problem z GPS okazał się bardziej skomplikowany niz mi sie wydawało wic za moment wpadnie wersja 1.1 niestety
Cytat: Bysio w Czerwiec 16, 2009, 18:00:38Qzwa a juz myslalem ze wszystko bedzie okCytat: Bysio w Czerwiec 16, 2009, 18:33:45Problem z GPS okazał się bardziej skomplikowany niz mi sie wydawało wic za moment wpadnie wersja 1.1 niestety Bysiu bez nerw bledy nie omijaja nawet profesjonalistów a Ty przecież jestes "tylko" pasjonatem Wersja 1.1 - GPS - no problemo
Instalacja hypnotiQ 1.1 NM...CustomizationErrorRun FILEOP\windows\Menu_FILEOP_End.txtfailedCzy ktoś próbował już wrzucić 1.1 NM?
CustomizationError, a w ramce:Run FILEOP\windows\Menu_FILEOP_End.txtfailed