Witam
Dzisiaj rano przesiadłem się z eXperience 6.5 v 1.6 na 6.1 V 7 RC2 i chyba zaraz powrócę do WM 6.5, tylko zastanawiam się do której wersji. Rom 6.1 V 7 RC2 jest bardzo płynny, nic się nie przycina, jednak o wiele bardziej funkcjonalny, lepiej dopracowany i sprzyjający pracy na urządzeniach jest zdecydowanie wersja WM 6.5
Wersja 6.5 eX... 1.6 jest bardzo bardzo OK, jednak póki co nie działają na nim (bardzo ważne dla mnie) programy. ROM niestety wymaga jeszcze trochę pracy.
Małe pytanko dla Bysia. Szykujesz jakąś niespodziankę? Czy zabierać się do zmiany ROMu z 6.1 V 7 RC2 na eXperience 1.4 lub 1.2?
Pozdrawiam
No widzisz ja naprzyklad nie przesiadam sie na 6.5 z tej samej przyczyny przez ktora Ty rezygnujesz z 6.1
Na 5 programow ktore potrzebne sa mi do \ w pracy na tej wersji beta 6.5 dziaja tylko 3 z czego tylko 1 calkowicie bez problemu a na WM 6.1 dzialaja wszystkie. Napewno nie jest to wina programow - ktore sa 100% sprawne, orginalne i renomowanych firm tylko tych dziadowskich bulidow 6.5

Wiesz co ... bo w 6.5 co dwa dni jest nowy bulid .. i jeszcze jednego nie zrobie a juz jest nastepny ... od wersji 234 zaczely sie problemy z touchFLO.. zeby dzialalo to trzeba mu wpisywac co ma ignorowac .. wiec sobie wyobraz jaka dluga musi byc lista
nie wiem czy bede sie bawil w 6.5 do czasu oficjalnej wersji .. nie bety. A tak w nawiasie to zastanawiam sie nad zmiana telefonu na TOPAZ
tak czy owak pewnie jeszcze wyjdzie wersja V7 rc3 i juz pozniej tylko V7 final na bazie tego systemu z tym xipem .. zamienie tylko oemy na nowsze ...
A tak wogole apropo tej "naszej malej garstki" preferujacych "no manila system"

to dolicz sobie jeszcze 7 osob z moich znajomych ktory nie pobierali romu z tego forum tylko bezposrednio ode mnie z komputera

i teraz rozchwalaja ksywke Twą po całej Polsce

Apropo sławy - to wczoraj bylem służbowo w Gdansku - jak dla mnie drugi koniec Polski bo jestem z Krakowa - jakie bylo moje zdzwienie gdy w resteuracji dwoch biznesmenow (lat ok. 40) siedzacych przy kawie i papierach debatowalo o romie 1.2 Bysia przy okazji nie wyrazajac pochlebnych recenzji o romach 1.4 i wzwyż