0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Testuje wlasnie Super mi sie podoba ta wersja ale...dlaczego jest tak malo opcji ustawien systemowych bardzo brakuje HR z poziomu windowsapozdr
BYSIO: to kiedy bedzie oficjalna ostateczna wersja romu (nie zaden RC) ? :-)Czekam z niecierpliwoscia na Final Retail
Po wejściu w Kontakty - Więcej - Menu jako pierwsza pojawia się opcja "Firmowa książka adresowa", ale jest zaszarzona. Co trzeba uczynić, żeby zrobić z niej użytek ?
a nie dzieje się tak czasami po SR ? Pliki z dzwiękami trzeba wstawiać: Aplication Data/souds. Wtedy nie ma problemu.
Ja mam 1.14.25.24 i rilphone.dll od niego nie chce mi działać.http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=132171.msg977529#msg977529W związku z tym, że wgranie go zawiesza mi tel. tak skutecznie, że muszę robić HR, to zaniechałem na razie eksperymentów z rilphone.dll - odtwarzanie wszystkich danych, ustawień i aplikacji jest mało produktywnym zajęciem.Jeden plus zmiany samego radio bez rilphone.dll, to taki że GPS łapie mi teraz fixy od razu, a nie po kilkunastu sekundach jak kiedyś.
Bysiu, świetny ROM! Gratulacje! Używałem już wiele, głównie Davideuck, więc mogę subiektywnie powiedzieć, że Twój odpowiada mi najbardziej. Przedtem sprawdziłem Twoj ROM na 6.5, ale niestety nie jest jeszcze bez wad. Zostaję przy tym do czasu pojawienia się naprawdę poważnych zmian.
Tryb LANDSCAPE w dialerze - porazka - ikony pomieszane, poprzemieszczane... taki problem wychwycilem
"Link do drobnej modyfikacji Brians updated HTC Task_Bar - wersja na ROM PL"Bysiu, możesz mi wyjaśnić czym ten zestaw ikon różni się od oryginału?