[08.07.2009][ROM][PLK][WM 6.1] h y p n o t i Q 1.8 premium ( 3 wersje )

• 1802 Odpowiedzi
  • 380398 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jarojaw

• 549
  • Sprzęt: |Galaxy S| Galaxy S2| Galaxy S3| ASUS-T101G
Odp: ((((( ROM HTC HD V 6.0 - PLK ))))
« Odpowiedź #450 dnia: Kwiecień 14, 2009, 20:02:58 »
Ja też używam SPB Backup-u ale jeszcze nie odtwarzałem danych i tu moje pytanie co w momencie jak miałem ROM Bysia V. 5 i zrobiłem V. 6 od Bysia i co po odtworzeniu backupu czy bedzie wszystko śmigać ??
Jeżeli zrobiłeś backup  bez "danych systemowych" to tak. Ale zawsze przy odtworzeniu backupu możesz wybrać sam co ma być odtworzone.Zrezygnuj z odtwarzania "danych systemu".
Pozdrawiam - Jarek

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
« Odpowiedź #451 dnia: Kwiecień 14, 2009, 20:17:17 »
Więcej błedów nie ma ?? jestem zdziwiony.. ja zanlazłem jeden... brak menagera zadań  w ustawieniach ...
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

« Odpowiedź #452 dnia: Kwiecień 14, 2009, 20:31:07 »
Mam pytanie odnośnie wgrywania romu z karty pamięci. Jakoś do tej pory mi sie to nie udało a robią co każą. Karta FAT32, wgrywam na root karty obraz romu i zmieniam mu nazwę na BLACIMG.nbh, wchodzę w tryb bootloadera i na krótką chwilę widzę komunikat "image file not found" czy coś w tym rodzaju. No i klapa - czy robię coś nie tak?

*

GrzegorzG70

« Odpowiedź #453 dnia: Kwiecień 14, 2009, 20:46:36 »
Bluetooth:podłącz do słuchawki bluetooth
Nie działają przyciski wstecz i więcej

*

Offline mcc

• **
  • 182
    • Kosmetyki naturalne SklepSpa.pl
  • Sprzęt: Glofiish x800, HTC Touch HD
« Odpowiedź #454 dnia: Kwiecień 14, 2009, 21:11:41 »

240x320 to chyba nie z HD ?  :mysli:
HD,HD :) tylko zrzut robiłem starym poczciwym  pocketScreenem(GetPDAScreen).Obcina tylko sam dół ale to o co ci chodziło jest widoczne 
Napisane: 14 Kwiecień 2009, 19:07:03

BTW - czego uzywacie do backupu danych - cos musze wynalezc bo sadzac po szybkosci ukazywania sie nowych wersji pol czasu bede tracil na ich odzyskiwanie ...

Pzw,
MCC

Ja używam SPB Backup.Jest w polskiej wersji językowej.Wystarczy Ci wersja TRIAL :), wgrywam SPB tylko przed zmianą ROMu, a ostatnio flashuje w ciągu okresu trwania TRIALa :) czyli w 2 tygodniach się mieszcze :D

Mam srednio dobre wspomnienia z SPB Backup - u zony na x800 po podmianie na kolejna wersje ugotowanego softu zawsze cos sie pierdyknelo ... Sprawdze u siebie na HD. Na x800 to roznica taka byla, ze nie dalo sie kozystac z fabrycznego romu i dopiero ugotowany tchnal zycie w x800. W HD z oryginalami nie jest az tak zle ...

Pzw,
MCC

*

Offline Jarojaw

• 549
  • Sprzęt: |Galaxy S| Galaxy S2| Galaxy S3| ASUS-T101G
« Odpowiedź #455 dnia: Kwiecień 14, 2009, 21:22:08 »
Mam srednio dobre wspomnienia z SPB Backup - u zony na x800 po podmianie na kolejna wersje ugotowanego softu zawsze cos sie pierdyknelo ... Sprawdze u siebie na HD. Na x800 to roznica taka byla, ze nie dalo sie kozystac z fabrycznego romu i dopiero ugotowany tchnal zycie w x800. W HD z oryginalami nie jest az tak zle ...

Pzw,
MCC
Zawsze tak jest jak robisz backup systemu(ROM) "x" a masz system(ROM) "y". Nie da rady, wyjdą napewno błędy.
SPB Backup robi się w całości jak przywracasz kopie tego samego systemu,zresztą jak każdy inny program do backupu .
Dlatego piszę jak to powinno wyglądać.Robisz backup tylko i wyłacznie trzech pierwszych pozycji, tzn backup wg własnych ustawień.Omijasz zrzucanie danych systemowych.
Po odtworzeniu masz wszystkie kontakty wraz ze zdjęciami i nawet dzwonkami, wszystkie maile, wszystkie dokumenty.Tyle chyba Ci wystarczy aby nie stracić swoich danych.
Niestety wszystkie programy trzeba instalować ponownie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2009, 21:25:04 wysłana przez Jarojaw »
Pozdrawiam - Jarek

*

Offline adrock

• 428
  • Sprzęt: HD2 SGS2
« Odpowiedź #456 dnia: Kwiecień 14, 2009, 21:51:28 »
U mnie występuje taki problem w v6.0:
Gdy wchodzę w listę połączeń nieodebranych i próbuję oddzwonić do osoby, nie mogę wybrać
numeru telefonu ani poprzez tapnięcie ani wybranie z klawisza rozpoczęcia połączenia.
To samo jest gdy wchodzę do danych osoby przez kontakty.

Czy da się to jakoś naprawić? Może jakieś zmiany w rejestrze?

*

Offline dragi

• 28
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD/Desire
« Odpowiedź #457 dnia: Kwiecień 14, 2009, 21:57:20 »
Szanowny Bysio, glowny Tworco polskich ROM'ow do HTCHD. Widze, ze zniknela mozliwosc zaznaczania wiadomosci jak wczesniej pisalem (Wszystkie/Kilka/Wszystkie ponizsze) w tmail.exe. Czy bylbys w staie udostepnic CAB'a, ktory instalowalby taka mozliwosc?

PS. Moze ktos z odwiedzajacych wie jak mozna dodac taka funkcjonalnosc do istniejacego ROM'u?

Pozdrawiam,

Trzeba podminic plik mui... np resco explolerem, albo TC.
A darade zrobic aby bylo to standardowo ?:)

*

smokku

« Odpowiedź #458 dnia: Kwiecień 14, 2009, 23:30:19 »
Mam pytanie odnośnie wgrywania romu z karty pamięci. Jakoś do tej pory mi sie to nie udało a robią co każą. Karta FAT32, wgrywam na root karty obraz romu i zmieniam mu nazwę na BLACIMG.nbh, wchodzę w tryb bootloadera i na krótką chwilę widzę komunikat "image file not found" czy coś w tym rodzaju. No i klapa - czy robię coś nie tak?
Mi też nie udało się tak wgrać tego ROMu. Tylko radio weszło mi z karty pamięci.
System wgrywam po USB i nie ma problemu. Synchronizujesz z PC, uruchamiasz .exe i jest. (Oczywiście z wrzuconym HSPL)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2009, 07:41:24 wysłana przez smokku »

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #459 dnia: Kwiecień 14, 2009, 23:40:09 »
Szanowny Bysio, glowny Tworco polskich ROM'ow do HTCHD. Widze, ze zniknela mozliwosc zaznaczania wiadomosci jak wczesniej pisalem (Wszystkie/Kilka/Wszystkie ponizsze) w tmail.exe. Czy bylbys w staie udostepnic CAB'a, ktory instalowalby taka mozliwosc?

PS. Moze ktos z odwiedzajacych wie jak mozna dodac taka funkcjonalnosc do istniejacego ROM'u?

Pozdrawiam,

Trzeba podminic plik mui... np resco explolerem, albo TC.
A darade zrobic aby bylo to standardowo ?:)

jak było standartowo to były problemy dlatego nie wsadzilem...

*

Offline bystry

• 15
« Odpowiedź #460 dnia: Kwiecień 15, 2009, 07:18:04 »
Hej mam 2 pytanka:
1. co się stało z zoomemu w aparacie ? W wersji orginalnej jest a w 6 go nie ma
2. kiedy wyjdzie poprawione 6.1  :P

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #461 dnia: Kwiecień 15, 2009, 08:31:01 »
Hej mam 2 pytanka:
1. co się stało z zoomemu w aparacie ? W wersji orginalnej jest a w 6 go nie ma
2. kiedy wyjdzie poprawione 6.1  :P

ad1.nie wiem co sie stalo... z zumem w aparacie

ad2.moze dzis

*

Offline bioly

• **
  • 154
    • Moja Galeria
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD
« Odpowiedź #462 dnia: Kwiecień 15, 2009, 08:37:36 »
Jestem ciekaw do jakiej wersji Bysio dobije żeby wszystkich zadowolić i aby ROM był opracowany w 100%
Copyright by bioly

« Odpowiedź #463 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:07:33 »
Proponuje zebrac wszystkie poprawki oraz stworzyc wersje zgodna z oczekiwaniami uzytkownikow, usunac bledy. NIe ma sensu wyrzucac codziennie nowej wersji, gdyz kazda nowa wersja posiada nowe bledy, albo stare niepoprawione. NIech Bysio nie zachowuje sie jak Microsoft, ktory do jakiegos czasu (moze wciaz) woli wyrzucac poprawki niz jedna w pelni sprawna wersje, z ktorej beda wszyscy zadowoleni.

PS. Macie tez odpowiedz, dalczego HTC nie tworzy kolejnych wersji oprogramowania dla modeli, bo to czasochlonne ('debuggowanie'), szukanie luk w ststemie, bledow, poprawki. To samo zarzuca sie Dutty'iemu - presja otoczenia wymusza na kazdym Tworcy ROM'ow pospiech i tym samym bledy.

PPS. Moze ktos mi powie czy najnowsze HD w sprzedazy ma nowsze oprogramowanie.

PROSBA: Sciagniecie oryginalnego ROM'u z nowego HD'ka z nakladka spolszczajaca i udostepnienie jej, mysle ze kazdy kto zaryzykowal wgranie nowego ROM'u mysli o tym czy dobrze zrobil. Niech zrobi to ktos, kto sie na tym zna.

Pozdrawiam,

Bysio nie spiesz sie, bo powstanie cos w stylu Ferrari z silnikiem Syrenki. Taka metafora. :)

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #464 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:32:40 »
Proponuje zebrac wszystkie poprawki oraz stworzyc wersje zgodna z oczekiwaniami uzytkownikow, usunac bledy. NIe ma sensu wyrzucac codziennie nowej wersji, gdyz kazda nowa wersja posiada nowe bledy, albo stare niepoprawione. NIech Bysio nie zachowuje sie jak Microsoft, ktory do jakiegos czasu (moze wciaz) woli wyrzucac poprawki niz jedna w pelni sprawna wersje, z ktorej beda wszyscy zadowoleni.

PS. Macie tez odpowiedz, dalczego HTC nie tworzy kolejnych wersji oprogramowania dla modeli, bo to czasochlonne ('debuggowanie'), szukanie luk w ststemie, bledow, poprawki. To samo zarzuca sie Dutty'iemu - presja otoczenia wymusza na kazdym Tworcy ROM'ow pospiech i tym samym bledy.

PPS. Moze ktos mi powie czy najnowsze HD w sprzedazy ma nowsze oprogramowanie.

PROSBA: Sciagniecie oryginalnego ROM'u z nowego HD'ka z nakladka spolszczajaca i udostepnienie jej, mysle ze kazdy kto zaryzykowal wgranie nowego ROM'u mysli o tym czy dobrze zrobil. Niech zrobi to ktos, kto sie na tym zna.

Pozdrawiam,

Bysio nie spiesz sie, bo powstanie cos w stylu Ferrari z silnikiem Syrenki. Taka metafora. :)

Nie zgodze sie z tobą...

Przeciez nikt nikomu nie karze instalowac nowej wersji... mozna poczekac az wyjdzie v 6.1, 6.2 itd v7 i wtedy zainstalowac... versja v6 ma powazny blad w dialerze, ktory moim zdniem dyskfalifikuje go do uzywania... wiec czym predzej wypusze poprawke z dialerem topaz... jest chyba ladniejszy bo ma kurtnkę ...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2009, 10:44:44 wysłana przez Bysio »

« Odpowiedź #465 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:40:36 »
Pozostaje pytanie czy daloby sie sciagnac oryginalny SOFt z nowego HD'ka?

*

Offline Pini

• *
  • 66
« Odpowiedź #466 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:45:16 »
Wgrałem i mam kilka uwag:

Fajnie, że czcionka (Historia połączeń, Kalendarz, itd.) jest delikatniejsza. Przydałaby się może większa spójność w użyciu czcionek bo są różne w różnych zakładkach. Nie zauważyłem żadnych angielskich komunikatów.

Małe ale:

1. Za diabła nie widać dogranych dzwonków. Rozsiałem już wszędzie, atrybuty też ustawione.
3. Czy w tej wersji można obracać wszystkie zakładki?
4. Niemożność wybrania numeru z Kontaktów...ciężka do przejścia ;)

Ogólnie, kawał ciężkiej pracy, gratuluję  :E

*

Offline mcc

• **
  • 182
« Odpowiedź #467 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:50:35 »

Nie zgodze sie z tobą...

Przeciez nikt nikomu nie kaze instalowac nowej wersji... mozna poczekac az wyjdzie v 6.1, 6.2 itd v7 i wtedy zainstalowac... versja v6 ma powazny blad w dialerze, ktory moim zdniem dyskfalifikuje go do uzywania... wiec czym predzej wypusze poprawke z dialerem topaz... jest chyba ladniejszy bo ma kurtnkę ...

Bysio - masz jakas roadmape funkcjonalnosci? Moze to bylby pomysl na stworzenie kolejnych wersji?

Pzw,
MCC

*

smokku

« Odpowiedź #468 dnia: Kwiecień 15, 2009, 10:18:16 »
Wybacz, ale p..itolisz jak potłuczony.  :ohreally:

Bysio jest jeden i robi kupę dobrej roboty. Do testowania ROMu potrzebni są testerzy i sam jeden wszystkiego nie wytestuje.
Złożenie i spolszczenie ROMu to i tak wystarczający nawał pracy. Bardzo dobrze, że wypuszcza tutaj ROMy często. Ludzie je testują, zgłaszają błędy, poprawki, sugestie które są potem poprawiane w kolejnej wersji. Tak działa otwarty proces rozwoju. (Nawiasem credo softu OpenSource to "Release early, Release often".)

Nikt nie zmusza Ciebie do bycia testerem. Jeśli chcesz wersji stabilnej, to rób tak jak się robi w każdym produkcyjnym wdrożeniu - instaluj wersję SP1, X.1 itp.
Poczytaj opinie innych, zrób podsumowanie błędów czy są dla Ciebie krytyczne...
Słowem: Wykaż trochę aktywności - nie siedź w miejscu oczekując aż ktoś Ci zrobi dobrze, napracuje się i wyda bezbłędny ROM. Pomóż trochę sam. Od tego jest właśnie "społeczność".

I na koniec, żeby nie był to tylko sam rant - IMO na chwilę obecną najlepszy pod względem stabilności/funkcjonalności jest 4.5-bysio  :ok:
Napisane: Kwiecień 15, 2009, 09:53:54
Fajnie, że czcionka (Historia połączeń, Kalendarz, itd.) jest delikatniejsza.
A ja np. wolałem tę grubszą. Lepiej ją widać na pstrokatej tapecie.

1. Za diabła nie widać dogranych dzwonków. Rozsiałem już wszędzie, atrybuty też ustawione.
3. Czy w tej wersji można obracać wszystkie zakładki?
4. Niemożność wybrania numeru z Kontaktów...ciężka do przejścia ;)
1. Wrzuć Alarm-*.wma i Alert-*.wma do \Windows (najlepiej Total Commanderem), potem w Total Commanderze wyłącz atrybut "ukryty" - dźwięki w systemie ożyją i alarmy będą do wyboru. Ring-*.wma wrzuć do \My Documents\Moje dźwięki dzw.\ i będą do wybrania. (Są tam już pliki takie same jak dzwonki które są widoczne, ale puste 0b - może dlatego są na liście do wyboru?)
4. Obchodzę wybierając osobę, potem naciskam "podniesioną słuchawkę" (hardkey), a potem "Rozmowa" (dla mnie to i tak domyślny sposób dzwonienia, przez "zieloną słuchawkę" - przyzwyczajenie z nokii).

*

Offline mcc

• **
  • 182
« Odpowiedź #469 dnia: Kwiecień 15, 2009, 10:19:54 »

I na koniec, żeby nie był to tylko sam rant - IMO na chwilę obecną najlepszy pod względem stabilności/funkcjonalności jest 4.5-bysio  :ok:

Mozesz precyzyjniej napisac dlaczego? Wlasnie jestem przed flashowaniem z oryginalu otrzymanego od Playa i zastanawiam sie czy poczekac na 6.1 z normalnym dialerem, czy zapodac cos starszego.

Jedno jest pewne - nie moge sobie pozwolic na czeste zwiechy sprzetu :(

Pzw,
MCC

*

Offline djacek

• *
  • 70
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #470 dnia: Kwiecień 15, 2009, 10:35:06 »
Niestety problem z dialerem jest uciążliwy. U mnie występuje znowu problem z rotacją. W albumie i przeglądarce ptzekręca się na chwilę i wraca do ekranu startowego. Nie miałem tego w V 5.0. Dopiero wyłączenie autorotacji likwiduje problem i wszystko jest OK.
Co do zawartości ROMa to Bysio ma rację. Robi to co uważa a każdy zrobi co zechce. Instaluje bądź nie. Mnie się to podoba więc testuję wszystki ROMy od początku. Jak mi czegoś brakuje to sobie wgrywam.

Pozdrawiam i gratulję Bysiu cierpliwości. Jacek.

*

smokku

« Odpowiedź #471 dnia: Kwiecień 15, 2009, 10:43:45 »

Mozesz precyzyjniej napisac dlaczego? Wlasnie jestem przed flashowaniem z oryginalu otrzymanego od Playa i zastanawiam sie czy poczekac na 6.1 z normalnym dialerem, czy zapodac cos starszego.

Ten miałem najdłużej - właśnie dlatego, że nie było z nim żadnych problemów. Nie natknąłem się na żadne błędy (jakieś drobiazgi są, ale nawet nie pamiętam - nie przeszkadzały mi na codzień). Jest już Manila 2, nowa Opera, stabilne bebechy.
Na moje oko działa nieco szybciej niż oryginalny soft jaki miałem w HD.
Jedyna wada to spora pamięciożerność - 80% pamięci wcięte na dzień-dobry. Opera potrafiła marudzić przy 3 kartach z dużymi stronami (typu flickr.com). Z tego powodu zdecydowałem się na 6.0 - teraz to tylko 48%.

Acha. Opłaca się zainstalować HD Tweak i poprzestawiać ustawienia z Default na Recommended.   B)
Wyłączam też autorotację - na dłuższą metę to tylko denerwuje, jak trzymasz sobie tel. płasko i ekran Ci co chwila tańczy...
(Tu też jest plus Albumu z Manila2 - zdjęcia się nie obracają same, tylko zawsze wyświetlane są best-fit.)

*

Offline Pini

• *
  • 66
« Odpowiedź #472 dnia: Kwiecień 15, 2009, 10:59:12 »
1. Wrzuć Alarm-*.wma i Alert-*.wma do \Windows (najlepiej Total Commanderem), potem w Total Commanderze wyłącz atrybut "ukryty" - dźwięki w systemie ożyją i alarmy będą do wyboru. Ring-*.wma wrzuć do \My Documents\Moje dźwięki dzw.\ i będą do wybrania. (Są tam już pliki takie same jak dzwonki które są widoczne, ale puste 0b - może dlatego są na liście do wyboru?)
4. Obchodzę wybierając osobę, potem naciskam "podniesioną słuchawkę" (hardkey), a potem "Rozmowa" (dla mnie to i tak domyślny sposób dzwonienia, przez "zieloną słuchawkę" - przyzwyczajenie z nokii).

Otóż u mnie jest tak:

Zależało mi tylko na dzwonkach. Pomogło wgranie do Documents\Moje dźwięki dzw.\  Ale musiałem ODZNACZYĆ atrybut ukryte, wydawało mi się, że mają być właśnie ukryte  :O Wgranie do windows nic nie dało, ani z parametrem ukryte ani bez.

Po wejściu przez Kontakty na osobę i wybraniu "podniesioną słuchawkę" (hardkey), wyskakuje dialer ale podświetlona jest pierwsza pozycja na liście (ostatnio wykonane połączenie) a nie osoba do której chcę dzwonić, więc hardkey wykręca nie ten numer co chcę.
Zrobiłem inaczej...Kontakty->Więcej->wybieram osobę. Po wejściu na osobę naciskam Więcej (wyświetl dodatkowe info) i wtedy "podniesioną słuchawkę" (hardkey).

Dzięki za sugestie, może źle zrozumiałem ale grzebiąc znalazłem jakieś rozwiązania  :wink:

*

smokku

« Odpowiedź #473 dnia: Kwiecień 15, 2009, 11:24:20 »
Otóż u mnie jest tak:

Zależało mi tylko na dzwonkach. Pomogło wgranie do Documents\Moje dźwięki dzw.\  Ale musiałem ODZNACZYĆ atrybut ukryte, wydawało mi się, że mają być właśnie ukryte  :O Wgranie do windows nic nie dało, ani z parametrem ukryte ani bez.

Do \Windows wrzucasz Alarm-* i Alert-*.
Ring-* wrzucasz do \My Documents\Moje dźwięki dzw.
Wszystkie mają nie mieć atrybutu "ukryty". (Nie wiem skąd pomysł z ukrywaniem ich  :mysli: )

Po wejściu przez Kontakty na osobę i wybraniu "podniesioną słuchawkę" (hardkey), wyskakuje dialer ale podświetlona jest pierwsza pozycja na liście (ostatnio wykonane połączenie) a nie osoba do której chcę dzwonić, więc hardkey wykręca nie ten numer co chcę.
Zrobiłem inaczej...Kontakty->Więcej->wybieram osobę. Po wejściu na osobę naciskam Więcej (wyświetl dodatkowe info) i wtedy "podniesioną słuchawkę" (hardkey).

Masz rację - faktycznie nie działa. Cóż.. Najczęściej dzwonię do mojego słonka, to nie zauważyłem.  :grin:
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2009, 11:25:55 wysłana przez smokku »

*

Offline mcc

• **
  • 182
« Odpowiedź #474 dnia: Kwiecień 15, 2009, 12:27:45 »

Ten miałem najdłużej - właśnie dlatego, że nie było z nim żadnych problemów. Nie natknąłem się na żadne błędy (jakieś drobiazgi są, ale nawet nie pamiętam - nie przeszkadzały mi na codzień). Jest już Manila 2, nowa Opera, stabilne bebechy.
Na moje oko działa nieco szybciej niż oryginalny soft jaki miałem w HD.
Jedyna wada to spora pamięciożerność - 80% pamięci wcięte na dzień-dobry. Opera potrafiła marudzić przy 3 kartach z dużymi stronami (typu flickr.com). Z tego powodu zdecydowałem się na 6.0 - teraz to tylko 48%.

Acha. Opłaca się zainstalować HD Tweak i poprzestawiać ustawienia z Default na Recommended.   B)
Wyłączam też autorotację - na dłuższą metę to tylko denerwuje, jak trzymasz sobie tel. płasko i ekran Ci co chwila tańczy...
(Tu też jest plus Albumu z Manila2 - zdjęcia się nie obracają same, tylko zawsze wyświetlane są best-fit.)

HD Tweak to podstawa - mam wiekszosc rzeczy zmienione na recommended. Poczekam chyba na 6.1 z poprawka dialera i podejde do flashowania, HD mi sie juz wygrzal, wiec mam nadzieje, ze nie trafi do serwisu z gotowanym softem :)

Pzw,
MCC

*

GrzegorzG70

« Odpowiedź #475 dnia: Kwiecień 15, 2009, 12:51:27 »
Myślę że V 6.0 jest najlepszy jak do tej pory szybki bez zwiech
Jeżeli Bysio poprawi te kilka błędów to na pewno zostanę przy nim dłużej
Jedną życzą która by się przydała w standarcie to T9 pl klawiatury

*

Offline wasiek5

• *
  • 59
  • ale czy na pewno ?
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC Touch HD, HTC Sensation XE
« Odpowiedź #476 dnia: Kwiecień 15, 2009, 12:53:11 »
wicie  moze na kiedy Bysio planuje poprawki ?
wasiek5

*

Offline Pini

• *
  • 66
« Odpowiedź #477 dnia: Kwiecień 15, 2009, 13:01:24 »
Wszystkie mają nie mieć atrybutu "ukryty". (Nie wiem skąd pomysł z ukrywaniem ich  :mysli: )

Może wcześniej źle doczytałem, teraz wszystko jasne.  :D

*

Offline mcc

• **
  • 182
« Odpowiedź #478 dnia: Kwiecień 15, 2009, 13:09:38 »

Ta std klawiatura jakas lipna jest, sprobuj FingerKeyboard.

Pzw,
MCC

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #479 dnia: Kwiecień 15, 2009, 14:13:12 »

Ale w kalwiaturze przeciez sa polskie znaki
Przytrzymaj rysik np na n, o , s , z  itp i wyswietla ci sie znaczki... ń , ż ź itp przeslizgujesz sie na znaczek i masz...  fajna jest ta nowa .... dla mnie OK

Co do romu to wysylam na rapida juz 6.1...  wszystko poprawione za wyjatkiem zumu w aparacie i brak skrótu Menadżera zadańw ustawieniach( program jest w windows TaskManagerApp.exe),  ale to nie problem... .... ale nie mam czasu teraz, a to nie są rzeczy na tyle wazne zeby opoznialy wydanie poprawionej wersji...