Witam wszystkich forumowiczów mam takie pytanie czy rom WM.65 PLK eXtreme v 1.1 różni sie od ROM_HTC-HD-EXTREME_WM_6.5-PLK bo z tym ostatnim to miałem problem a mianowicie nie mogłem uruchomić QuickGPS i nie można było uruchomic internetu a poza tym nie można ustawić utworów własnych jako dzwonek Proszę się nie denerwować na moje pytanie ale jestem

Ja się wczoraj przesiadłem z 6.5 eXtreme na 6.5 eXtreme v1.1 i jest powalająca różnica w prędkości. Jestem zadowolony, nawet bardzo u mnie eXtreme v1.1 chodzi jak burza. Robiłem 3 x HR i wgrałem Operę (Opera z ROMu nie chodziła - objawy - po uruchomieniu biała plama)
Wcześniej siedziałem na 6.5 eXtreme i niestety brakowało mi płynności oraz kilku innych rzeczy. Teraz jest BARDZO, BARDZO OK poza kilkoma detalami.
Brakuje mi:
* W WIDOKU MIESIĄCA (MANILA) SĄ KLAWISZE: DZISIAJ I NOWY -> MOŻNA BY NP DZISIAJ I IDŹ DO DATY, LUB DZISIAJ I MENU A W MENU IDŹ DO DATY, FILTRUJ I INNE
* NIE MOŻNA ZMIENIĆ ROKU W KALENDARZU - MUSZĘ PRZEWIJAĆ PO 1 MIESIĄCU DO ODDALONEJ DATY (PLANUJĘ NAWET KILKA LAT DO PRZODU)
* KLAWISZ OK - BRAK. WSZĘDZIE JEST "X"
* 4 ikony w programach - manila
NA RAZIE TYLE .
REASUMUJĄC TO GORĄCO POLECAM. ZAWSZE JEST TAK Z BYSIEM, ŻE FACET MA NIEZŁE POMYSŁY I GŁOWĘ DO TEGO CO ROBI I CIĄGLE POZYTYWNIE ZASKAKUJE.