Witam,
ROOMik extra...
Zalet nie będę wypisywał...

)
Mam kilka uwag:
1. Tak jak pisano wcześniej pojawia się problem z odbieraniem rozmów przy zablokowanym ekranie... pojawiają się niepodpisane klawisze i klikając w nie raz załapią a innym razem nie...
2. Odblokowywanie ekranu czasami sprawia trudności... tzn. trzeba najpierw przytrzymać suwak i po 1-2 sekundach rozpocząć przesuwanie w bok...
3. HD Tweak działa w ograniczonej formie... nie jestem w stanie sprawdzić wszystkich ustawień ale zmiana 4 na 3 kolumny w menu nie działa...
A teraz kilka sugestii:
1. W dotychczasowym roomie miałem możliwość ustawienia zakładki dodatkowej do manilii DŹWIĘKI i MENADŻER KOMUNIKACJI... trochę mi ich brakuje ponieważ dosyć często zmieniam ustawienia dźwięku i łączę się przez menadżera... oczywiście wchodząc w ustawienia mamy i to i to ale jak byłaby możliwość dodania takich zakładek do manilii było by super... przynajmniej dla mnie...
2. W kontaktach brakuje możliwości wysłania danego kontaktu przez sms/mms... (nie ma takiej opcji w menu kontekstowym)
3. We wcześniej wspomnianym roomie WM 6.1 zmieniając tapetę karty dzisiaj w manilii wybrane tło pojawiało się w każdej zakładce... Może tak by tutaj też tak zrobić?
4. Podczas wyciągania rysika w WM 6.1 następowało wybudzenie telefonu i odblokowanie ekranu... a może tak i tu by się udało...
Ufffffff... to chyba nie będę więcej mędził... BYSIU pozdrawiam i gratuluję wspaniałych wyników pracy...
ELNINJO