Podaruj sobie te kretynskie kometarze,... wiadomo jest ze romy sa stare, nie sprawialy wtedy wiecej problemow niz ich odpowiedniki. Co do ich dostepnosci to znikaja z serwera jesli nikt ich nie pociagnie przez 60 dni. Przypominam Ci rowniez ze bylem pierwszym, ktory posladal rom do hdeka po polsku .. jak masz cos pisac to sie zastanow bo nie jest wielka sztuka zrobic rom wwe.
Żenujace jest jak ktos sam nic nie zrobi, a drugiego krytykuje..
wiem doskonale że byłeś pierwszym, który zrobił ROM po polsku i mam do Ciebie za to szacunek, bo włożyłeś w to kupę czasu i pracy... swego czasu Twoje wypieki były całkiem udane, choćby "
h y p n o t i Q 1.8 premium" (wiem bo też kilku używałem) ale ostatnie kilka sztuk z tego wątku, które pozostawiłeś odchodząc od gotowania dla HD, to po prostu
nieporozumienie i nic tego nie zmieni, Twoje usprawiedliwienia też...
ale ja tylko stwierdzam to co obserwuję na tym forum, "nowi" niezorientowani wrzucają sobie ten Twój stary ROM i potem jest już tylko narzekanie, dlatego moim zdaniem dobrze się stało że ten ROM zniknął, wielu ludziom oszczędzi to nerwów...
ps. i podtrzymuję że najlepiej by było jakby ktoś odkleił ten wątek by czym prędzej przepadł w czeluściach kolejnych stron