Witam
Przede wszystkim, podziękowania do ciebie Bysio - wspaniała robota

Poprzednio używałem 9.3.0, teraz chciałem się przenieść na wersje V 10 Finales i niestety jak innym wystąpiło mi parę problemów, miedzy innymi:
1)Regulacja głośności - rozwiązana (
VolumeControl.cab)
2)Wygaszacz - fix od ciebie rozwiązał problem (
Bysio_AutoDeviceLock_disable.cab), ale jak żyć bez autoblokady (rozwiązanie zainstalować S2U2 - trochę konfiguracji i jest super)
3)Niby posypała się malina, a właściwie, zaczęły znikać ikonki, a tekst poprzesuwał się do góry i lekko w prawo ;O - Zainstalowałem
Max Manila 2.5 - v3.0 (beta).cab - rozwiązała problem (co do powodu, mogło nim być zainstalowanie najpierw
mUn background4allpages.cab a jak nie rozwiązała problemu z tapetami to zainstalowałem
Background4all_Tabs-Manila_1920.CAB, problem rozwiązany na chwilkę, najpierw znikła belka Windowsa, a potem problem z maliną)
4)Co do spowolnionych animacji pogody, też je zauważyłem, ale tylko przy pierwszych 2 uruchomieniach potem system przyspieszył, choć wydaje mi się powolniejszy niż 9.3.0 - jeszcze to przetestuje.
5)Nie działa obracanie ekranu -
problem nierozwiązany.
6)Spowolniona instalacje oprogramowania oraz jej wstrzymywanie (wina pewnie po stronie S2U2 :/)
Zainstalowałem także
NeoS2007_Driverpack_3.cab, i tutaj mam pytanie, czy w nowych systemach nie są już zaimplementowane te sterowniki, bo jeśli tak to niepotrzebnie je instalowałem.
Zauważyłem także inny problem i niestety nie wiem czy ma coś wspólnego z nowym systemem - po podłączeniu do komputera przeglądanie karty spod kompa gwałtownie spadło - wiesza się (ale to może być chwilowa wina po stronie kompa).
Mam także prośbę, czy ktoś mógłby podać która wersja V10 RC 8 czy 7 jest lepsza??