Mam już 5 m-cy wgrywam różne ROMy Od poczatku była wer 6.5 wróciłem do 6 orginał ale źle działała najdłużej używałem romu Bysia z 29.10.2009 potem przeszedłęm na Hypnotiqe - nie wytrzymałem z nim nawet wdóch dni mimo wgrania na niego SPB 3.5.3 i tylko tam działa lokalizacja i dawne miasto wojewódzkie wyciąga do pogody, teraz testuję raczej niż używam wersję 1.9 EMISTERA z blokadą ekranu fajna rzecz ale trochę denerwuje w tej wersji ściąga pogodę dla Warszawy i dodatkowo Mazowieckie w mojej lokalizacji. Czytałem na bieżąco wątek Blacstone i mam takie spostrzeżenia pogoda z reguły źle się ściąga bez względu na wspomniane wersje ( chyba że mamy SPB) żadne wgrywanie bazy dodawanie do bazy itd nic nie daje a wręcz wiesza sprzęt. Inernet przez PC-ta na kablu usb tylko w wersji romu 6.1 może działać ( chociaż wer 1.9 Emistera ściąga pogodę), można się czepiać kucharzy tylko nie wiem po co? Chwała im za chęci i tylko wyglądać nowych smaków. Miałem już dzisiaj wgrywać wersjie Bysia ale przez malkontentów zastopowałem. Automapa zawsze chodzi bez względu na wersję Romu czasem pierwsze uruchomienie się zatrzymywało. na koniec powiem tak nie lubię wodotrysków ale obracanie ekranu (choćby dlatego że automapa obraca się nie w tę stronę i kabek zasilający w samochodzie się okręca)musi być fotki w kontaktach i własne dzwonki, ściąganie na kablu USB przez PC i lokalizacja pogody mile widziana, korzystam też z excela, latem będzie aparat foto.
Pozdrawiam kucharzy i życzę im wytrwałości.