Ten chodzi jak na razie dobrze,pogoda po GPRS,SMS-y nie wybudzają-super,dioda po przyjsciu miga,Brak jest w module przyciski Przycisku 1(Hold),akurat ja używam AEBPlus to mi to nie przeszkadza
Jedno pytanko ,co dodać do skrótu SoftReset jaki argument aby nie trzeba było potwierdzać wykonania operacji.
Na tym poprzednim z błędem zainstalowałem dla próby MaxManilę 2.5 ale już HTC Sense nie podniosło się ,teraz aż się boję wgrywać przed skonfigurowaniem całości i zrobieniem backupu,a trochę już się przyzwyczaiłem do 5 przycisków na Home.Dojdziemy i do tego.Powinni jeszcze trochę popracować nad Max 2.5 bo praktycznie jest widocznych 5 przycisków ale konfigurowalnych miałem i tak tylko 9.
W operze nie zostawia miniaturek stron na przyciskach ulubionych,o przepraszam po skasowaniu nadanych przez Bysia i wprowadzeniu swoich (nawet tych samych) miniaturki już są.
Lepiej też zwalnia system zasoby po zakończonych aplikacjach bo poprzednio na starcie miał 52-57% i po jakimś czasie dochodził biedak prawie do 80 i tak już miał do SR ,teraz po zamknięciu TC,Albumu,Opery,iluś tam okienek do ustawień wrócił do 57%.Znaczna poprawa.