0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dialer jest bez wideorozów. Jest z LEO - uwazam ze jest lepszy. Jesli chodzi o wersje z wideorozmowami to wypuszcze tylko najpier musze sie dowiedziec jak dziala ta wersj bez Bo nie wszyscy chyba zauwazyli ze 1 poscie jest aktualizacja.
ktos to potwierdza ??
Cytat: Bysio w Styczeń 08, 2010, 13:55:23ktos to potwierdza ??rom startuje. Jest szybki lesz ciągle wiesza się Manilka
Cytat: mareknot w Styczeń 07, 2010, 22:22:26Witam!U mnie przylatuje po chwili, ale fonik się nie wybudza, jak również nie sygnalizuje nadejścia sms dioda, jako przypominajka. Ma ktoś na to pomysł? Hd tweak i zobacz czy masz włączone jak nie to włącz soft reset i sprawdź.
Witam!U mnie przylatuje po chwili, ale fonik się nie wybudza, jak również nie sygnalizuje nadejścia sms dioda, jako przypominajka. Ma ktoś na to pomysł?
Niby wszyscy mamy ten sam telefon, a każdy ma inaczej. U mnie wszystko działa jak nigdy - lokalizacja, SMSy itp. Na razie zero problemów.Dobra robota.
Room smiga b.dobrze, nic sie nie wiesza, pogoda ok, zegar ok, tylko nadal nie moge wlaczyc wifi , wczoraj mialem room Topix 3.4 i dzialalo. Bysiu to jest juz 3 twoj room z wm6.5 na ktorym nie wlacza mi sie wifi, poprzednie bez problemu, moze cos poradzisz. Wielkie dzieki
No to juz nic nie rozumiem, jak od wielu miesiecy zaden ROM Bysia z manilia 2.5 nie dzialal prawidlowo z AS google a teraz to robi nie mowiac o prostej synchronizacji, a u Ciebie wogole sie nie synchronizuje. Jakis dziwny ten ROM niektorym nie wchodzi wogole innym roznie chodzi, chyba siedzi Bysio i w papierki zawija co 5 minut inna wersje.
Room smiga b.dobrze, nic sie nie wiesza, pogoda ok, zegar ok, tylko nadal nie moge wlaczyc wifi , wczoraj mialem room Topix 3.4 i dzialalo. Bysiu to jest juz 3 twój room z wm6.5 na ktorym nie wlacza mi sie wifi, poprzednie bez problemu, moze cos poradzisz. Wielkie dzieki
Czy może ktoś pamieta, jak zrobić by odrzucić połączenie foniczne z wysyłką wiadomościa tekstową?Mam w Romiku (RC 5) wszystko włączone, ale próbuję odrzucić suwakiem i nie wychodzi, słuchawką na obudowie i nic. Może ktoś pamięta, bo może skleroza mnie dotknęła, albo może w tym romie nie działa. W Hypnoticu hulało jak ta lala.
Cytat: mareknot w Styczeń 08, 2010, 21:59:34Czy może ktoś pamieta, jak zrobić by odrzucić połączenie foniczne z wysyłką wiadomościa tekstową?Mam w Romiku (RC 5) wszystko włączone, ale próbuję odrzucić suwakiem i nie wychodzi, słuchawką na obudowie i nic. Może ktoś pamięta, bo może skleroza mnie dotknęła, albo może w tym romie nie działa. W Hypnoticu hulało jak ta lala.Ustawienia, więcej, osobisty, telefon, zaawansowane
Witam Mam male pytanie.Zainstalowalem ten rom eXperience V 10 RC 2 FINAL - HTC SENSE 2.5 i nie moge ustawic tla ekranu glownego jako tlo z pogoda gdyz jak wybiore z opcji tlo z pogoda to wyskakuje okienko z wyborem tapety Moze ktos sie wypowiedziec w tej kwestji czy komus to dziala?Pozdro
w trakcie dzwonienia , prawy dolny rog - wyslij tekst. Domyslnie otworzy sie okno widomosci. Jesli chcesz zeby wysylalo bez edycji wejdz w telefon/menu/opce/inne opcje - odrzuc polaczenie wiadomoscia , i tam sobie ustawNapisane: Styczeń 08, 2010, 22:50:15Cytat: blazer w Styczeń 08, 2010, 22:48:32Witam Mam male pytanie.Zainstalowalem ten rom eXperience V 10 RC 2 FINAL - HTC SENSE 2.5 i nie moge ustawic tla ekranu glownego jako tlo z pogoda gdyz jak wybiore z opcji tlo z pogoda to wyskakuje okienko z wyborem tapety Moze ktos sie wypowiedziec w tej kwestji czy komus to dziala?PozdroAcha juz rozumiem dzieki za odp. myslalem ze tlem ekranu glownego bedzie pogoda ;PA co sie ma otwrzyc ?? To tak dziala ze masz na ekranie glownym wybrana tapete pod pogoda
w trakcie dzwonienia , prawy dolny rog - wyslij tekst. Domyslnie otworzy sie okno widomosci. Jesli chcesz zeby wysylalo bez edycji wejdz w telefon/menu/opce/inne opcje - odrzuc polaczenie wiadomoscia , i tam sobie ustawNapisane: Styczeń 08, 2010, 22:50:15Cytat: blazer w Styczeń 08, 2010, 22:48:32PozdroDzięki Bysio, tak mam ustawione, ale ta franca nie wysyła sms. Teraz mija 5 minut od próby i nic nie dotarło na komórkę drugą. ??Jak myślisz co to jest?
Pozdro