Piszę, bo zebrało mi się kilka nierozwiązywalnych dla mnie problemów. Mam rom Bysia (szacun!) 10 RC 2, ze zmienionym radio romem na 17.25.09 i hula prawie super, bateria też spoko - zużycie prądu na poziomie oryginalnego romu 6.1. Zatem do rzeczy, prośba o złote rady:
1. Po zainstalowaniu, a następnie usunięciu z programów Core Player z menu programów nie znika jego ikona. Jak ją usunąć? SR nie pomaga, czy już pora na HR?
2. Nie działa email triage - dla mnie przydatny - czy można go jednak jakoś uruchomić?
3. Raz działa, a raz nie działa wyświetlanie podsumowania w GPRS monitor - powiedzmy co drugi dzień pokazuje raporty użycia wybranych opcji transmisji. Czy tak ma być i trzeba pokochać?
4. Zainstalowałem i następnie usunąłem Sprite backup. Po SR wyskakuje ciągle komunikat, że nie da się uruchomić pliku Sprite start - szukałem tego wszędzie, też i w Autostart i Autorun, szukałem w Notification queue, za słaby jestem na ten prosty problem.
5. Nie działa SMS report eraser.
dzięki z góry za pomoc
PS. To już moje drugie podejście do 10 RC2 - wcześniej kompletnie się sypał, podobnie 9.4.1 i 9.4.5 - dzień stabilnej pracy i każda zwiecha kończyła się SR, a w zasadzie HR. Wgrałem z powrotem SPL i stockowy rom, no i OK, choć niedosyt pozostał. No i po jakimś czasie z powrotem z karty HSPL OLinex 0.56 i RC 2. No i pół Europy przejechałem na AM, do tego grzebiąc ciągle w sieci i różnych programach i gadając przez kom i na razie, uff, odpukać, działa.
Dzięki jeszcze raz Bysiu za mrówczą pracę, dla mnie to zupełny odlot umieć coś takiego robić, jestem kompletnym ćwokiem w grzebaniu w sofcie