Od niedawna zabawiam się HTC . Co jakiś czas wgrywam sobie nowe v. oprogramowania tyle, że po wgraniu poprzedniej wersji mam ograniczony kontakt z komputerem a tym samym nie mam mozliwości wgrania kolejnej wersji RC2 od Bysia. Jak ustawię na Active Sync to Windows Mobile nie widzi HTC a i i nie widać go jako dysku. Po włączeniu opcji napęd dyskowy widoczny na komputerze jest tylko pamięć dodatkowa HTC Touch HD bez pamięciu telefonu. Granie na ten dysk nowego nowego instalotara jest mozliwe ale odpalenie z niego nowego programu kończy sie errorem. Odpalenie programu z dodatkowej pamięci wprost z tego dysku na telefonie po rozłączeniu z komputerem też jest niemozliwe bo otrzymuję kominikat, że wystąpił nieoczekiwany błąd oraz "Ta wersja programu Microsoft NetCompact Frame work ni może załadować tej wersji zestawy system, Version=2.0.0.0,Culture=neutral,PublicKey Token=B77A5C561934E089". Obecnie mam chyba poprzednią wersję RC2 z eXperience V 9.4.5. Co zawaliłem?. To pierszy taki mój przypadek. Z innym komputerem to samo bo sprawdzałem. Oczywiście na Windows mobile ma tez poprawnie ustawione USB. Sam kabel jest OK sprawdzałem na innym. Akumulator przez USB z komputera ładuje bez problemu. Bardziej kumatych proszę o podpowiedzi czy coś mozna zrobić czy pozostać na ament na tym obprogramowaniu bo działa bez powazniejszych klopotów.