0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja uzywam wersji 9.3.1 i nie mam problemu z sms-ami jka i i z mms-ami
ja skypa odpalilem na kazdym romie ktory mialem w HDeku .. sproboj wgrac stocka, potem np 9.3.0, od nowa wpisz kontakty i skype powinien pojsc, polecam wziasc skypa z tematu DODTAKI itd udostepnionego przez Elninjo w 1szym poscie ... dziala wysmienicie
Panowie czy ktoś pozostał przy wersji V 9.3.1 Chodzi mi o to czy SMS i MMS dochodzą i da się je odczytać ?
Cytat: badboy1979 w Listopad 17, 2009, 18:16:36Panowie czy ktoś pozostał przy wersji V 9.3.1 Chodzi mi o to czy SMS i MMS dochodzą i da się je odczytać ?Ja mam telefon w Plusie, zdjety simlock. HD sam mi skonfigurowal siec i smsy dochodza, jak i sa wysylane bez problemow. Nic nie grzebalem w ustawieniach. Co do mmsow - nie mam pojecia, nie testowalem jeszcze. Rom wgralem dzisiaj. Wgrywany na stockowy Orange.Sprawdzilem przed chwila mmsy. Wysyla bez problemu.
Wysyłać wysyła ale czy dasz rade odczytać MMS jak ktoś Ci go przyśle ?
a wie ktos jak zmusic hd aby po BT muzyka byla odtwarzana w HTC Sens a nie WMP...
CytujWysyłać wysyła ale czy dasz rade odczytać MMS jak ktoś Ci go przyśle ?Odebral bez problemu.Cytat: Padi w Listopad 15, 2009, 22:52:52a wie ktos jak zmusic hd aby po BT muzyka byla odtwarzana w HTC Sens a nie WMP...Tez sie zastanawiam co z tym problemem zrobic... Ma ktos jakis pomysl? Problem polega na tym, ze po klikniecu w przycisk odtwarzania / przeskakiwania utworu na sluchawce BT wlacza sie WMP...
Spróbuj tego http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=146108.150Post 159
Cytat: wal24 w Listopad 17, 2009, 20:07:20Spróbuj tego http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=146108.150Post 159Niestety nie dziala. Nawet jest gorzej, bo tez nie dziala przycisk "sluchawki" na sluchawkach BT. Widze, ze porobny problem maja na XDA (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=568142&page=6). Tak wiec chyba przyjdzie nam poczekac na rozwiazanie...
Cytat: Kaudii w Listopad 17, 2009, 18:41:28ja uzywam wersji 9.3.1 i nie mam problemu z sms-ami jka i i z mms-amiA dogrywałeś Zenyee Disable HTC ? Czy działa bez tego?
A czytałeś ten temat do końca? Na stronie 9 i 10 jest dokładny opis co zrobić po kolei. Nie używam słuchawek BT, więc nie sprawdzę.
Testowal ktos moze automape na V9.3.1 u mnie zostaje gorna belka z ikona zasiagu, glosnosci, baterii. A caly program jest wyswietlany ponizej, stad obcina mi dolne przyciski, wystepuje to u kogos jeszcze? Tomtom i Igo dzialaja poprawnie.
Testowal ktos moze automape na V9.3.1? U mnie zostaje gorna belka z ikona zasiagu, glosnosci, baterii. Caly program jest wyswietlany ponizej, stad obcina mi dolne przyciski, wystepuje to u kogos jeszcze? Tomtom i Igo wyswietla poprawnie.
No i trafiłem na pierwszy zgrzyt - nie działa mi program Doktop --> uruchamia się, ale nie działają żadne jego linki wewnętrzne. Jakby się zawieszał albo straszliwie mulił.
Co to jest ten Doktop?Już wiem. Tylko w necie nie znalazłem wersji pod WM 6.5. Są wersje na starsze systemy i mogą nie działać prawidłowo na na WM 6.5
Cytat: wal24 w Listopad 18, 2009, 11:35:05Co to jest ten Doktop?Już wiem. Tylko w necie nie znalazłem wersji pod WM 6.5. Są wersje na starsze systemy i mogą nie działać prawidłowo na na WM 6.5Na stronie piszą ogólnie o 5.0 jako działającym, ale na 6.1 latał rewelacyjnie.
Aby doktop działał dobrze, chodzi o czcionke musi być zainstalowany program ForceHires, chodzi w tym przypadku o rozdzielczość ekranu