Bedzie jak jest. Panowie jak sie komus nie podoba to niech zainstaluje jakis z wymienionych romow co dzialaja doskonale. Moj dziala jak działa i jak wymyslilo htc, nie jestem programista i z powodu kilku osob ktore maja problem z wiadomosciami nie bede kombinowal. Dla mnie jest ok i tyle. Mowilem kedys ze to nie koncert zyczeń.. przepraszam za ton wypowiedzi ale zaczyna mnie to powoli denerwowac. Nikogo nie zmuszam do instalacji romu sa jeszcze inne polskie romy jak rowaniez wwe - doskonałe ..
Nie wiem jaki macie problem z tym wybudzaniem jak przyjdzie sms... ja wlanczam blokade i nie mam problemu z wybudzaniem .... tyle ... Co do sms to mowilem juz a raczej pisalem ze nowe sms ktore przychodza sa poprawnie wyswietlane, a ze ktos przywraca stare sms i ma problem to niech szuka rozwiazania na xda czy gdzies w google... ja nie mam takiego problemu, wyswietlaja sie i nie gina.. proponuje zapisac na twardym dysku komputera i zaczac od nowa zbierac .

dialer bez konfernecji ...
Napisane: Listopad 03, 2009, 21:47:59
w romie XannyTechROM GRID LEO 2.0 jest wyrzucone HTC Messaging i chodzi doskonale
Potwierdzam. Pięknie wybudza gdy przychodzi sms. Można brać ten ROM za wzór.
Przeczyaj o czym dyskusja a nie pisz co ci do glowy przyjdzie .. wlasnie ludzie maja problem bo im sie wybudza w moim romie .. to jest windows 6.5 jest w nim fajana blokada jak rowniez sa blokady za DARMO jak i KOMERCYJNE PROGRAMY ... Kupujecie telefon z kilkanasice stowek a nie macie 10 dolcow na program ? - jezeli juz nie chcecie kozystac z darmowych ... kupujac kompa z np windows 7 producent tez nie daje super programow do nagrywania czy innych tylko podstawowe.. zreszta wystarczy tego pisania