Pytanie do tych, którzy instalowali wersje WWE Bysia (9.0.1 i 9.1.0) - czy jest tam polski T9? Jeśli nie to skąd dorzucić np ten, który Bysio umieszczał w PLK. (ogólnie pytanie aktualne, w odniesieniu do innych ROMow)?
Drugie pytanie - co sie stalo z ZOOMem w aparacie (nie ma od 7.5). Wprawdzie wielkiej straty nie ma, bo delikatnie mowiac bylo to słabiutkie, więc tylko z ciekawości - to celowe usunięcie funkcji?
Trzecia sprawa - nagrywanie filmów, w ostatnich ROMach na zmiane albo nie nagrywa się w opcji "film do mms", wyświetlając komunikat o pełnej karcie, albo nagrywa wszystkie formaty, ale nie ma dzwięku w żadnym formacie filmów. Tylko u mnie czy ktoś jeszcze tak miewał?
I ostatnie pytanie: SMS - u mnie po restore sms z Resco Backup jest tragedia, przeglądanie działa tak wolno, że praktycznie nie działa plus powtarzalny z wcześniejszych ROMow bug - treść nadpisuje się na datę sms. Może to kwestia Programu do backupu a nie manilki? Jaki polecacie (resco jest ok, bo po wgraniu nowego ROMu, nie musze go nawet instalować - dane backupu i sam program jest na karcie i w kilka chwil mam znów wszystkie dane, poza problemami z szybkością odczytu sms).