Proszę o opinię, czy już czas? 
Oczywiście zmienić hypnotiqa 1.8 na najnowsze cudo naszego MISTRZA! 
P.S. Tylko szczerze proszę........ 
Pozdro dla wszystkich
Nie - ja wracam, do 1.8
testuję 9.0.1, ale niestety coś jest skopane z SMS'ami - mam dużą liczbę SMSów i chcę przeglądać je w trybie tradycyjnym ( a nie w trybie rozmowy)
to ich "wczytanie" trwa bardzo długo, a jak potem chcę się przemieszczać po liście SMSów, to ta przewija się "po pixelu" - trwa to jakiś czas,
tak jakby telefon w tle coś "trawił" - po 5-10minutach jak już to przetrawi, to można tę listę przewijać w miarę normalnym tempie.
Próbowałem skasować nieco starych smsów, ale z kasowaniem też jest jakiś problem. Wybieram "usuń wiadomości" zaznaczam kilkanaście z nich
i klikam gotowe i... nic - wiadomości się nie kasują, choć jeśli ponownie wybiorę "usuń wiadomości" to jest przy nich zaznaczenie "do skasowania".
Z drugiej strony, jak zaznaczałem po 1-2 to się czasmi kasują, a czasami nie - nie wiem od czego to zależy.
Przełączenie pomiędzy pustą "skrzynką nadawczą" a pełną "skrzynką odbiorczą" - trwa jakieś 10 sekund.
Ja się skusiłem, ze względu na nowszą operę i roczny widok kalendarza. Ale chyba trzeba jeszcze poczekać, na dopieszczenie.
Ogólnie 9.0.1 działa sporo wolniej niż seria 1x, często się przywiesza, a ja po krótkiej zabawie z operą i smsami musiałem raz
wyciągać baterię.
dodane: wydaje mi się że problem z kasowaniem wiadomości występuje jeśli jedna z wybranych jest MMSem, a tak w ogóle to poprzednio MMSy
były w osobnej zakładce, a teraz są wymieszane, lecz niestety nie można ich oglądać, po tapnięciu.