0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ale z przyciskami na dole,wolę te Bysia na górnej belce
Lenistwo
Cytat: bart2008 w Październik 24, 2009, 10:16:05Jest problem z kalendarzem. Ustawiam termin i godzinę w outlooku na PC np. rozpocz. na 9:00 po synchronizacji z HD'kiem na urządzeniu pokazuje rozpocz. godz. 10:00, czyli przesuwa wszystko o 1 godz. Czy ktoś z was też tak ma ?Może to coś związanego ze strefą czasową na PC lub HTC ...
Jest problem z kalendarzem. Ustawiam termin i godzinę w outlooku na PC np. rozpocz. na 9:00 po synchronizacji z HD'kiem na urządzeniu pokazuje rozpocz. godz. 10:00, czyli przesuwa wszystko o 1 godz. Czy ktoś z was też tak ma ?
zachwalacie to i ja testne ten v7.5 ;] upne wam to na hotfile bo widze ze limit pliku na rapidzie non stop przekroczony.
No tak to teraz pozostaje mi żałować że poprosiłem Bysia wcześniej o wersję NO MANILA Testowałem V7.5 i nie dość że jest szybki to chodzi bardzo płynnie Bysiu kiedyś z każdą wersją gotowałeś też NO MANILA. Co się stało że teraz tego nie robisz ?
Dzialaja wam guziki .. vol+ i vol - tzn czy robi sie glosnije w manili i youtube ?
w 1 posciea swoja droga wlasnie gotuje na 21869 ktory dostalem od billyj80 z dzialu Topaz dla scislosci ..Napisane: Październik 24, 2009, 17:37:51Cytat: badboy1979 w Październik 24, 2009, 15:47:50No tak to teraz pozostaje mi żałować że poprosiłem Bysia wcześniej o wersję NO MANILA Testowałem V7.5 i nie dość że jest szybki to chodzi bardzo płynnie Bysiu kiedyś z każdą wersją gotowałeś też NO MANILA. Co się stało że teraz tego nie robisz ?A mowilem ci zebys zaczekal .. widzisz ...heheh no manila pobiera okolo 30 osob
Przy okazji zapytam, gdzie wpisać nazwę użytkownika??? wymagana przy rejestracji rescocontact.
Głośność chodzi na You Tube i na zakładce Muzyka
Dzięki Elninjo Tylko Bozia wie ile czasu poświęciłem, żeby to znaleźć
u mnie na 7.5.1 jest gorzej w kwestii regulacji glosnosci w odtwarzaczu manili teraz mam z poku szary pionowy pasek w 7.5 byl elegancki poziomy zielony pasek z transparentnym tlem i glosniczkiem, i w zakaldce znowu brag lumaczenia pogoda demo, ale jest napewno szybszy