0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Panowie proponuje fajny programik zwiekszajaca ilosc skrotow na ekranie homehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=572232
Cytat: Bysio Dzisiaj o 11:11:42Jak nie chodzi? Właśnie sprawdzałem u siebie i normalnie pobralo przez EDGJasny gwint ,jestem teraz we Wrocławiu myslałem,że to duże miasto a tu mi pisze ża brak danych dla tego miejsca.W tle nawet włączyłem Mapy Google i nicTeraz napisało: Brak dostępnych informacji o pogodzie. Mam 3G, może faktycznie gdzieś się połączyło.Ale jak dodam ręcznie Wrocław to za sekundę jest pogoda
fajny Rom własnie testuję 8.1.Mam pytanie-czy istnieje cab zwiekszający ilość ikon do czterech w rzędzie???chodzi o menu programy
Dziala, dziala.. jesli ktos zmienia rom z wm 6.5.0 na wm 6.5.1 to wskazane jest klikukrotne zrobienie HR .. inaczej dzieją sie rozne rzeczy. U mnie wszystko dziala na obu bulidach a nawet wiecej niz wszystko, tzn ze jak sie wejdzie w zakaladke ustawienia i kliknie na synchronizacja to sie zaczyna laczyc z netem. Po instalacji i zrobieniu HR-ow nalezy podpiac do kompa i zsynchronizowac kontakty, pogode i co tam jeszcze chcecie - wtedy nie powinno wystepowac samoczynne laczenie sie z netem. Uwazajcie na przywracane kontakty z MSPhone poniewaz jezeli najpierw przywrocicie kontakty a pozniej zsynchronizujecie to - przynajmniej u mnie tak bylo sie zdublowaly w outlooku i w PDA.
Cytat: Bysio w Październik 19, 2009, 14:03:53Dziala, dziala.. jesli ktos zmienia rom z wm 6.5.0 na wm 6.5.1 to wskazane jest klikukrotne zrobienie HR .. inaczej dzieją sie rozne rzeczy. U mnie wszystko dziala na obu bulidach a nawet wiecej niz wszystko, tzn ze jak sie wejdzie w zakaladke ustawienia i kliknie na synchronizacja to sie zaczyna laczyc z netem. Po instalacji i zrobieniu HR-ow nalezy podpiac do kompa i zsynchronizowac kontakty, pogode i co tam jeszcze chcecie - wtedy nie powinno wystepowac samoczynne laczenie sie z netem. Uwazajcie na przywracane kontakty z MSPhone poniewaz jezeli najpierw przywrocicie kontakty a pozniej zsynchronizujecie to - przynajmniej u mnie tak bylo sie zdublowaly w outlooku i w PDA. przykro mi o tym mowic ale zrobilem 5 x HR i bez zmian tj brak aktualizacji mojej lokalizacji + brak podgladu e-maila
bysiu przypomnij jeszcze raz jak robisz kilka HR.cos z wyciaganiem bateri bylo
Niestety nie pomogło dalej to samo lokalizacje dodam ręcznie i ta działa ale ta pierwsza co na stronie z zegarem nie trybi a może coś źle robię sam już nie wiem
Co zrobić nie wiem,ale zrobiłem jeszcze jeden HR za podpowiedzią Bysia i co się okazało aktualizuje teraz pogodę bez Wi-Fi,bez wpisywania miasta.Fakt, leci województwami ale widocznie tak ma być.Podsumowując HR,HR,HR i jeszcze raz HR. Pomaga na wszystko.
Bysio, jedno szybkie pytanko dlaczego w romie 7.3.2 i 7.3.1 jest tak mało opcji w zakładce inne w ustawieniach
siemka!wlasnie wrzucilem sobie romik Bysia po dlugim uzytkowaniu energy i sie tak zastanawiam czy jest jakis .cab by uruchomic zakladke programy w manilii?dosc czesto jej uzywam...zapewne gdzies to juz bylo opisane ale moze ktos cos wie....
Cytat: lemkat w Październik 19, 2009, 19:50:07Bysio, jedno szybkie pytanko dlaczego w romie 7.3.2 i 7.3.1 jest tak mało opcji w zakładce inne w ustawieniach w ostatniej zakładce ("Ustawienia") wybierz "Menu" w prawym dolnym rogu, a następnie "Więcej" - i masz opcje w klasycznym układzie
Panowie mam 3g ,ale wideo rozmowy to lipa ,,Nieudana próba wideo"hmmm ,a jak dzwonie 3G z drugiego telefonu na hd to zwieszka co poradzicie?