0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: lmisiura w Październik 05, 2009, 10:55:31tam wcześniej ktoś pisał, że nie nie da się ustawić Mojej lokalizacji z tego co wiem to to daje się TYLKO ustawić podczas synchronizacji z PC lub na WiFiJak się nie da, jak się da. Tąpnij sobie na zegarek i ustaw lokalizację na swoje miasto
tam wcześniej ktoś pisał, że nie nie da się ustawić Mojej lokalizacji z tego co wiem to to daje się TYLKO ustawić podczas synchronizacji z PC lub na WiFi
Przecież to chyba było w wersji 6.4 jest na 100% Mobilny pulpit zdalny
Nie chodzi mi o to czy jest w aparacie 5M bo wiem ze jest tylko o to czy robi poprawnie zdjecia tzn czy po zrobieniu zdjecia przechodzi do trybu robienie nowego zdjecia i czy przypadkiem po zrobieniu zdjecia nie ma czarnego tla
Panowie a jak ze sprzętowym HOME Mi w 7.1 po doinstalowaniu fixa Miri zaczęły pojawiać się jakieś krzaki, taskbar pojawiał się z kilkuminutowym opóźnieniem, nie miałem dostępu do kontaktów z poziomu Manili ani opcji telefonu...
Spawdzcie czy dzialaja wam te zakladeczki nowe Skrin Obraz w pełnym rozmiarzehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3a7d0fa5a753a14e.html
Cytat: kreczman w Październik 05, 2009, 14:01:16Panowie a jak ze sprzętowym HOME Mi w 7.1 po doinstalowaniu fixa Miri zaczęły pojawiać się jakieś krzaki, taskbar pojawiał się z kilkuminutowym opóźnieniem, nie miałem dostępu do kontaktów z poziomu Manili ani opcji telefonu... HOME działa bez zarzutu...Cytat: Bysio w Październik 05, 2009, 14:11:12Spawdzcie czy dzialaja wam te zakladeczki nowe Skrin Obraz w pełnym rozmiarzehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3a7d0fa5a753a14e.htmlKalendarz bez co 2 miesiąca... luty, kwiecień, czerwiec, sierpień, październik i grudzień jest... (tzn. nadpis nad miesiącem)
chłopaki a czy u was też tak wolno to działa?przecież idzie oszaleć klikam na liste SMSow i czekammmmm
Cytat: lmisiura w Październik 05, 2009, 14:24:25chłopaki a czy u was też tak wolno to działa?przecież idzie oszaleć klikam na liste SMSow i czekammmmma nie przywracałeś sms'ów z jakiejś kopii?
No to musze Cie zmartwic ... w tym romie jest inny klient sms ..wiec HR i niestety nie przywrocisz wiadomosci chyba ze przez jakis inny program moze ten od MSoftu
Czy jest jakiś program, który kontakty backupuje wraz ze zdjęciami i dźwiękami przypisanymi do kontaktu?Active Sync kopiuje zdjęcia ale dźwięków już nie...
Cytat: Elninjo w Październik 05, 2009, 15:09:08Czy jest jakiś program, który kontakty backupuje wraz ze zdjęciami i dźwiękami przypisanymi do kontaktu?Active Sync kopiuje zdjęcia ale dźwięków już nie...Resco Backup PIM Backup...
Dobra wiec wywalem ten plik z serwera i wieczorem poprawka bo sie wkradly 2 niepotrzbene pliki do manili - o kalendarz chodzi