Panowie nie ma nikogo kto moglby mi pomoc w sprawie internet explorera i opery??
Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 00:36:32nie wszystko jest przetlumaczoneNie no, nie jest tak źle; na pewno lepiej niż w 6.2Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 00:36:32nie przetłumaczone jest menu w zakładce internet, teraz jest ids_menu_add i remove, na 6.2 było okNie było w 6.2 też... Może nie zauważyłeś? Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 00:36:32jeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działa tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonkaSą dwie zakładki przy użyciu bocznego przycisku - wybierz odpowiednią.
nie wszystko jest przetlumaczone
nie przetłumaczone jest menu w zakładce internet, teraz jest ids_menu_add i remove, na 6.2 było ok
jeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działa tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka
Czy komuś z was też jak u mnie nie mieści się data na ekranie na ekranie blokowania?
jeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działa tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka radiu i scisza tylko dzwieki systemowe, mam znów nagrać film?
Nie wiem znowu jak u Was ale mi sms przychodzą dopiero wtedy gdy wzbudzę telefon... dzieje się tak gdy telefon jest zablokowany... w normalnym trybie wygaszenia ekranu jest ok...
Cytat: bart2008 w Wrzesień 20, 2009, 07:38:57Czy komuś z was też jak u mnie nie mieści się data na ekranie na ekranie blokowania?U mnie okNapisane: Wrzesień 20, 2009, 11:25:40Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 11:20:00jeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działa tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka radiu i scisza tylko dzwieki systemowe, mam znów nagrać film? Ustawienia/ Dźwięk/ wyłącz "Poj. regulator głośności"
http://rapidshare.com/files/282563635/HTCUSBToPCPopUp_FIX.cab.html
Witam, skąd można ściągnąć najnowszy romik bysia bo na pierwszej stronie nie ma linka?
mam znów nagrać film?
Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 11:20:00mam znów nagrać film? Hahahaha, dzisiaj ja mogę nagrać specjalnie dla Ciebie, bo póki co nie mam z 6.3 żadnych problemów, choć dopiero mam go od 20 minut Super ROM-ek Bysiu Może ktoś wie, jak zmienić wyświetlanie na pulpicie likalizacji na PL? zamiast Kraków, wyświetla mi się Cracow, a to jakoś źle mi się kojarzy
Cytat: Kaudii w Wrzesień 20, 2009, 10:11:02Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 00:36:32nie no, fatalnie, automapa rotuje nie w tą strone co cza, 90 stopni zamiast 270, nie wszystko jest przetlumaczone :/ załuje ze zainstalowałem 6.3 bo pięknie miałem wszystko zrobione na 6.2 :/dobra, mam 270 stopni, ale nie mam nigdzie skrótu AM, ani w starcie ani nie da się przypisać w skrótach na HOMEpo cięzkich próbach udało mi się dodac skrót AM do HOME nie przetłumaczone jest menu w zakładce internet, teraz jest ids_menu_add i remove, na 6.2 było okjeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działą tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka, zeby sciszyc dzwieki dzwonka trzeba zaznaczyc uzycie pojedynczej regulacji głosnosci dla dzwieków systemowych i dzwieków dzwonka :/nie działa przycisk menu po wejsciu w wiadomosc sms, klikam i nic się nie dziejegdzie zmieniles rotacje AM z 90 stopni na 270 stopniw advanced config -> ekran -> tryb poziomy -> 270 stopni
Cytat: waldinio w Wrzesień 20, 2009, 00:36:32nie no, fatalnie, automapa rotuje nie w tą strone co cza, 90 stopni zamiast 270, nie wszystko jest przetlumaczone :/ załuje ze zainstalowałem 6.3 bo pięknie miałem wszystko zrobione na 6.2 :/dobra, mam 270 stopni, ale nie mam nigdzie skrótu AM, ani w starcie ani nie da się przypisać w skrótach na HOMEpo cięzkich próbach udało mi się dodac skrót AM do HOME nie przetłumaczone jest menu w zakładce internet, teraz jest ids_menu_add i remove, na 6.2 było okjeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działą tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka, zeby sciszyc dzwieki dzwonka trzeba zaznaczyc uzycie pojedynczej regulacji głosnosci dla dzwieków systemowych i dzwieków dzwonka :/nie działa przycisk menu po wejsciu w wiadomosc sms, klikam i nic się nie dziejegdzie zmieniles rotacje AM z 90 stopni na 270 stopni
nie no, fatalnie, automapa rotuje nie w tą strone co cza, 90 stopni zamiast 270, nie wszystko jest przetlumaczone :/ załuje ze zainstalowałem 6.3 bo pięknie miałem wszystko zrobione na 6.2 :/dobra, mam 270 stopni, ale nie mam nigdzie skrótu AM, ani w starcie ani nie da się przypisać w skrótach na HOMEpo cięzkich próbach udało mi się dodac skrót AM do HOME nie przetłumaczone jest menu w zakładce internet, teraz jest ids_menu_add i remove, na 6.2 było okjeśli chodzi o dzwiek, to boczny przycisk działą tylko dla dzwieków systemowych a nie działa dla dzwieków dzwonka, zeby sciszyc dzwieki dzwonka trzeba zaznaczyc uzycie pojedynczej regulacji głosnosci dla dzwieków systemowych i dzwieków dzwonka :/nie działa przycisk menu po wejsciu w wiadomosc sms, klikam i nic się nie dzieje
czy komuś działa pogoda na Moja Lokalizacja po AGPS, bo jakoś nie chce mi się aktualizować, wszelkie wskazówki mile widziane
Cytat: Kaudii w Wrzesień 20, 2009, 19:21:54czy komuś działa pogoda na Moja Lokalizacja po AGPS, bo jakoś nie chce mi się aktualizować, wszelkie wskazówki mile widzianemoja lokalizacja dziala chyba przez WiFi - jak bylem we wroclawiu to mi zlapalo - ale w mojej miejscowosci juz nie bo nie ma jej w bazie pogody
Skusiłem się na 6.3 i odpukać na razie chodzi dobrze.Jedna tylko drobnostka mi przeszkadza w poprzednich romach jak było nieodebrane, to było na Home pod godziną, teraz trzeba w słuchawkę u góry klikać lub przejść na Kontakty.Da się samemu taki skrót ustawić ?