mam rozwiązanie odnoście nie-wybudzania po nadejściu sms-a. Zainstalowałem HD-tweak i tam po prostu w opcjach była możliwość ustawienia zachowania po nadejściu sms-a. Przełączyłem na włączone i działa.
No spoko, super. Zrobiłem to i już informuje mnie telefonik, ze przyszedł sms. Dzięki wielkie.
A czy da się zrobić jeszcze coś takiego, że jak przyjdzie sms to telefonik się całkowicie nie wybudza, tylko daje sygnał, a dopiero ja go budzę ?
Bo problem jest taki, że jak mam go w kieszeni to po przyjściu smsa, telefon sie budzi i przez przypadek mogę coś włączyć, zanim telefon się ponownie uśpi.
Póki co obchodzę to blokowaniem telefonu, gdyż po zablokowaniu żadne funkcje się mi nie włączą.
Napisane: Wrzesień 17, 2009, 14:16:39
Aha, no i w wersji 6.1 zauważyłem, że na stronie startowej coś jest nie tak z wyświetlaniem pogody.
Jak mam włączoną automatyczną aktualizację pogody to na stronie startowej się ona nie aktualizuje. Ciągle jest taka sama, mimo, że na zakładce pogody jest wszystko ok.
Jak wyłączę automatyczną aktualizacje pogody, to każdorazowe ręczne zaktualizowanie pogody na zakładce pogoda, aktualizuje mi również pierwszą zakładkę, czyli to działa.
Może jest to związane z tym, że w opcji zegar jest na stałe wrzucona pozycja Moja lokalizacja i nie można jej usunąć. Takie tylko moje przypuszczenie nie potwierdzone niczym

.
Jakiś pomysł?