0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W tym kluczu;HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\MASD
Cytat: Dudeko39 w Wrzesień 10, 2009, 22:40:23Panowie czy u Was chodzi G-Config? jesli tak - to prosze o wytlumaczenie jak na nim ustawic rotacje programow?Chodzi.Uruchamiasz G-Config, wybierasz "Add application", uruchamiasz aplikację i wkładasz rysik.Potem już tylko soft-reset i funguje. :-)
Panowie czy u Was chodzi G-Config? jesli tak - to prosze o wytlumaczenie jak na nim ustawic rotacje programow?
Wlanczasz program, wyciagasz rysik , klikasz dodaj aplikacje, uruchamiasz aplikacje ktora chesz zeby rotowala, wkadasz rysik i po sprawie
Cytat: Bysio w Wrzesień 11, 2009, 23:37:34Wlanczasz program, wyciagasz rysik , klikasz dodaj aplikacje, uruchamiasz aplikacje ktora chesz zeby rotowala, wkadasz rysik i po sprawiedzieki, teraz dodało ale i tak automapy mi nie rotuje :/
w automapie nie dziala, ale ona ma przelacznik roracji w programie wiec to nie problem, ale pytanie z innej beczki, jak dodac do menu start przełacznik rotacji tak jak to bylo w starszych romach Bysia będę wdzięczny za pomoc
Cytat: Kaudii w Wrzesień 12, 2009, 10:37:01w automapie nie dziala, ale ona ma przelacznik roracji w programie wiec to nie problem, ale pytanie z innej beczki, jak dodac do menu start przełacznik rotacji tak jak to bylo w starszych romach Bysia będę wdzięczny za pomocA gdzie to można zmienić żeby się odwracała w drugą stronę ?
Cytat: Bysio Wczoraj o 23:37:34Wlanczasz program, wyciagasz rysik , klikasz dodaj aplikacje, uruchamiasz aplikacje ktora chesz zeby rotowala, wkadasz rysik i po sprawiedzieki, teraz dodało ale i tak automapy mi nie rotuje :/
automapy mi nie rotuje :/
to akurat wiem, w total commander też można to zrobić, ale chodzi mi konkretnie o skrót do rotacji, jak było w starszych wersjach Bysio-wych Rom-ó, jak mi podasz scieżkę do pliku, który za to odpowiada to z resztą sobie poradzę
Jest sposob nowa wersja V 6.1 ale jak nie zrobie do jutra wieczora to dopiero po niedzieli............moze
Cytat: Kaudii w Wrzesień 12, 2009, 11:12:29to akurat wiem, w total commander też można to zrobić, ale chodzi mi konkretnie o skrót do rotacji, jak było w starszych wersjach Bysio-wych Rom-ó, jak mi podasz scieżkę do pliku, który za to odpowiada to z resztą sobie poradzę\Windows\g-config.exe
Cytat: waldinio w Wrzesień 11, 2009, 23:54:21Cytat: Bysio w Wrzesień 11, 2009, 23:37:34Wlanczasz program, wyciagasz rysik , klikasz dodaj aplikacje, uruchamiasz aplikacje ktora chesz zeby rotowala, wkadasz rysik i po sprawiedzieki, teraz dodało ale i tak automapy mi nie rotuje :/A nie lepiej odpalić AutoMapę i kliknąć w Menu / obruć ekran ? I za każdym razem gdy będziesz ją uruchamiał powinna się obrucić do poziomu. W V6.0 AutoMapa odwraca się zupełnie w drugą stronę niż było zawsze i trochę utrudnia to życie bo wtyczka do podłączenia ładowarki jest w drugą stronę niż gniazdo zapalniczki w samochodzie. No i ten sygnał GPS na który się czeka i czeka W V5.1 Sygnał miałem w 6 sekund, a czasami mniej.
Cytat: Elninjo w Wrzesień 12, 2009, 11:49:38Cytat: Kaudii w Wrzesień 12, 2009, 11:12:29to akurat wiem, w total commander też można to zrobić, ale chodzi mi konkretnie o skrót do rotacji, jak było w starszych wersjach Bysio-wych Rom-ó, jak mi podasz scieżkę do pliku, który za to odpowiada to z resztą sobie poradzę\Windows\g-config.exenie chodzi mi o g-config, w wczesniejszych rom-ach Bysia było przycisk w menu Rotacja i o niego mi chodzi,
to się zgadza, ale ustawien i wpisów do rejestrów osobiście bym nie kopiował, na różnych romach różnie to może być, ale nie mam doświadczenia w tej materi , nigdy nie używałem tego.
znalazłem na freewarepocketpc.net program rotate me uruchamia sie normalnie lecz rotacja nastepuje w druga strone tak samo jak w AM i jest mało stabilny, potrafi sie przełączyc do pionu bez powodu, może Bysio byn nam podpowiedział jaki program integrował z wcześniejszymi Rom-ami i jakiegoś .cab-a zapodał
Wywalile te guzik rotacji bo ani dialer ani mianila nie obsuguje trybu poziomego reszta sie obraca ..
Cytat: Bysio w Wrzesień 12, 2009, 16:49:01Wywalile te guzik rotacji bo ani dialer ani mianila nie obsuguje trybu poziomego reszta sie obraca ..Bysiu w V6.0 dialer obsługuje tryb poziomy. Do rotacji mam zainstalowany Change Screen Dialer rotuje i wszystko jest Ok.