0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Polecam Duska do wgrania...1 zmienia tło we wszystkich kartach a 2 zmienia zegar (pojawia się kropka nad zegarem i klikając w nią zmienia się wygląd)Zassane z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544422
Cytat: Elninjo w Wrzesień 09, 2009, 19:15:51Polecam Duska do wgrania...1 zmienia tło we wszystkich kartach a 2 zmienia zegar (pojawia się kropka nad zegarem i klikając w nią zmienia się wygląd)Zassane z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544422co do tła to faktycznie sie pozmieniało super,ale przy uruchamianiu mam przez jakiś czas biały ekran, tylko z tym zegarem nie poszło jak trzeba, nie ma kropki, napisz który plik po rozpakowaniu archiwum zainstalować, jeśli oba to w jakiej kolejności
tez macie takie problem gdy tapniecie w taskbar i zamkniece go to godzina ustawia się na 11;51 i wraca na aktualną?j.w.
Kalendarz z klawiszami set i cancel to ustawienia aktualnej daty (klikasz na datę np. 09-09-09 i jest ten kalendarz)... jak klikniesz na napis kalendarz to wejdzie w tryb PL i całego kalendarza...SET i CANCEL to ustawienia daty aktualnej!!!
Cytat: Elninjo w Wrzesień 09, 2009, 21:27:14Kalendarz z klawiszami set i cancel to ustawienia aktualnej daty (klikasz na datę np. 09-09-09 i jest ten kalendarz)... jak klikniesz na napis kalendarz to wejdzie w tryb PL i całego kalendarza...SET i CANCEL to ustawienia daty aktualnej!!!Ten kalendarz siedzi w lua script i nie potrafie tego edytowac wiec sorka
Cytat: Bysio w Wrzesień 09, 2009, 21:56:52Cytat: Elninjo w Wrzesień 09, 2009, 21:27:14Kalendarz z klawiszami set i cancel to ustawienia aktualnej daty (klikasz na datę np. 09-09-09 i jest ten kalendarz)... jak klikniesz na napis kalendarz to wejdzie w tryb PL i całego kalendarza...SET i CANCEL to ustawienia daty aktualnej!!!Ten kalendarz siedzi w lua script i nie potrafie tego edytowac wiec sorkaJeżeli o mnie chodzi to żaden problem.
Kto mi powie gdzie znajdę w najnowszym romie 6.0 manila 2.5 aplikację You Tube taką jak w romie 1.8 Premium?nie moge znaleść tego nawet w google zeby zainstalować
zaden backup nie nadaje sie do tego romu!
Nie pomodze, poniewaz nie podoba mi sie ten pasek ... wyglada to ochydnie moim zdaniem .. jak dopracuja ze nie bedzie on dominowal wizulanie to wtedy sie nad takim rozwiazaniem zastanowie.
Cytat: Bysio w Wrzesień 10, 2009, 08:11:13Nie pomodze, poniewaz nie podoba mi sie ten pasek ... wyglada to ochydnie moim zdaniem .. jak dopracuja ze nie bedzie on dominowal wizulanie to wtedy sie nad takim rozwiazaniem zastanowie.a można coś zaradzić z tym WI-FI ? Czy Sprite Terminator może coś mieszać w systemie na WM 6.5 ? Na romie 1.8 wszytko działało bez problemu. Bez instalacji backapu, przy zainstalowanym Sprite Terminatorze też nie działa WI-FI. ROM 4.7 ma ten sam problem.