[08.02.2010][ROM][PLK][WM 6.5 BULID 21891] eXperience V 10 FINALES

• 6595 Odpowiedzi
  • 1130568 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
Odp: [30.08.2009][ROM][PLK][WM 6.5 BULID 23017] eXperience V 5.1 FINALE
« Odpowiedź #1950 dnia: Wrzesień 03, 2009, 08:44:51 »
Prace trwają

Wielkie podziekowania dla Linshi'ego :) oraz dla elMInStER'a

Tak to wygląda po polsku

Scrin w pełnym rozmiarze
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f2984bc2d444872c.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 08:50:03 wysłana przez Bysio »
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline Dudeko39

• 404
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #1951 dnia: Wrzesień 03, 2009, 10:13:59 »
waw!!!!!!! super  :ok:

tylko kiedy???

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo
« Odpowiedź #1952 dnia: Wrzesień 03, 2009, 10:48:23 »
Mój HD już się nie może doczekać    :O~

Czy kuchnia ujrzy światło dzienne???
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 11:39:02 wysłana przez Padi »
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1953 dnia: Wrzesień 03, 2009, 11:39:04 »

Kuchnia ... nie

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo
« Odpowiedź #1954 dnia: Wrzesień 03, 2009, 12:00:32 »

Kuchnia ... nie

Wielka szkoda!

Czekamy z niecierpliwością na nowy wypust    :O~

Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

« Odpowiedź #1955 dnia: Wrzesień 03, 2009, 13:10:50 »
WSZYSTKO FAJNIE, ALE BYSIO, DLACZEGO JAK JUŻ SIĘ NAMYSLIŁEŚ I ZDECYDOWAŁEŚ, ŻE WYPUŚCISZ JESZCZE JEDEN ROM TO NIE WSADZISZ NAJNOWSZEGO WM 6.5 BUILD 23041??!! PRZECIEŻ TEN WM BUILD 23041 JEST JUŻ ŁATWO DOSTEPNY DLA KUCHARZY NA XDA. BYSIU NIE OBRAŹ SIĘ, ALE SĄDZĘ ŻE TWÓJ NOWY ROM JUŻ W PRZEDBIEGACH BĘDZIE NA STRACONEJ POZYCJI W PORÓWNANIU NP. DO TEGO ROMU [WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V56 (Core 23041) MANILA 2.6 (NEW) LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555137 (POZA OCZYWIŚCIE TYM, ŻE TWÓJ BĘDZIE PO POLSKU, ALE NIE TO JEST W ROMACH NAJWAŻNIEJSZE!). Już drugi dzień ostro testuję ten ROM z XDA i naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony. ROM jest szybki i chodzi bardzo płynnie, a do tego ma najnowszego WN, który wyszedł przed paroma dniami i jest juz nazwany przez Microsoft jako WM 6.5 SE Obecnie mam wgraną AutoMapę, TomToma i wiele innych programów, które chodzą bardzo stabilnie, a po restarcie % zajętego RAMu to 48! Naprawde gorąco polecam, a Tobie Bysiu radzę poważnie pomyśleć nad zabraniem się za gotowanie na świeższych produktach, a nie na lekko juz podwiędłych starociach...
 Po pierwsze napraw sobie CAPS-LOCK, po drugie nikt nie zmusza Cie do uzywania tego ROMu, wiec troche wiecej luzu. (OleYek)

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1956 dnia: Wrzesień 03, 2009, 13:24:07 »
WSZYSTKO FAJNIE, ALE BYSIO, DLACZEGO JAK JUŻ SIĘ NAMYSLIŁEŚ I ZDECYDOWAŁEŚ, ŻE WYPUŚCISZ JESZCZE JEDEN ROM TO NIE WSADZISZ NAJNOWSZEGO WM 6.5 BUILD 23041??!! PRZECIEŻ TEN WM BUILD 23041 JEST JUŻ ŁATWO DOSTEPNY DLA KUCHARZY NA XDA. BYSIU NIE OBRAŹ SIĘ, ALE SĄDZĘ ŻE TWÓJ NOWY ROM JUŻ W PRZEDBIEGACH BĘDZIE NA STRACONEJ POZYCJI W PORÓWNANIU NP. DO TEGO ROMU [WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V56 (Core 23041) MANILA 2.6 (NEW) LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555137 (POZA OCZYWIŚCIE TYM, ŻE TWÓJ BĘDZIE PO POLSKU, ALE NIE TO JEST W ROMACH NAJWAŻNIEJSZE!). Już drugi dzień ostro testuję ten ROM z XDA i naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony. ROM jest szybki i chodzi bardzo płynnie, a do tego ma najnowszego WN, który wyszedł przed paroma dniami i jest juz nazwany przez Microsoft jako WM 6.5 SE Obecnie mam wgraną AutoMapę, TomToma i wiele innych programów, które chodzą bardzo stabilnie, a po restarcie % zajętego RAMu to 48! Naprawde gorąco polecam, a Tobie Bysiu radzę poważnie pomyśleć nad zabraniem się za gotowanie na świeższych produktach, a nie na lekko juz podwiędłych starociach...

Starocie powiadasz .. zobacz na czym gotuja narazie kucharze z xda ale ci powazni ..  co do zmiany bulida to powiem tyle ze zmienie go ale nie dla HD .. bo nie mam tego urzadzenia i tyle. Bedzie ktos dla was gotowal to sabie zmini na nowszy...  Nikt nie kaze tez wgrywac Ci staroci ..mozesz uzywac przeciez super romow z xda.  i dziekuje za RADY  ale ja to robie nie dla pieniedzy wiec robie jak mi sie podoba a nie komus. Jak zaczniecie mi przelewac kase na konto to wtedy kupie sobie HD-ka i beda najnowsze bulidy... i tyle ...

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
  • Sprzęt: Galaxy Note
« Odpowiedź #1957 dnia: Wrzesień 03, 2009, 13:44:30 »
Ostatnie pytanie do Bysia: czy będzie jeszcze ostateczna wersja bez manili? Napisane "niedługo", ale prace skupiają się na nowej manili właśnie :(.

I ewentualnie pytanie do pozostałych: którą z wersji Bysia bez manili uważacie za najlepszą, w sensie: mającą najmniej błędów?

Pozdrawiam

PS
I może jeszcze jedno pytanie, choć wątek niespecjalnie pasujący: który ROM z xda (czyli angielski) oparty na WM6.5 uważacie za najlepszy w sensie j.w.?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 13:46:47 wysłana przez Marek.S »
Długa historia: (2004) Asus A730 > HP hx4700 > HP hw6910 > Mio A701 > HTC Touch Dual > HTC HD > HTC HD2 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note (2012)

*

Offline elMInStER

• 2128
    • blog
  • Sprzęt: MioA201|htcDesireX
« Odpowiedź #1958 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:00:42 »

pozwolę sobie dodać kilka ciekawostek

ani 23041, ani 23405 ani nawet 23601 to nie WM6.5 SE gdyż nie ma takiego czegoś,  nie ma nawet oficjalnego WM6.5. równie dobrze możemy porozmawiać o WM7 :P
co do gotowania na świeżyznach to niestety nie zawsze jest to dobry pomysł, przykładowo 23041 nie jest pełny, 3/4 pochodzi ze starszych buildów a z doświadczenia wiadomo, że mixy nie działają  najlepiej, więc po co się pchać?
WM61.21057 -> Mio.A201.A501.A701.A702
WM65.21916 -> WM65x.23152 -> WP710.7592 -> htcHD2
DAROWIZNA

« Odpowiedź #1959 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:05:40 »
Hehe, czyli jednak chodzi i kasę...Nasz kochany kucharz Bysio poszedł po rozum do głowyi zamierza coś z tego siedzenia nad romami mieć - no tak, w końcu czas to pieniądz, a do tego za wiedzę i umiejętności się dzis płaci i to słono, a nie za free... Oj Bysio, Bysio, takim podejściem to ty daleko nie zajdziesz i mówie to z całym szacunkiem do Ciebie... Myslisz że kucharze na XDA biorą pieniądze za gotowanie romów lub poświęcają temu mniej czasu niz ty? Znasz wogóle takie pojęcie jak PASJA i zamiłowanie do czegoś oraz chęć kształcenia swoich umiejętności ażeby być lepszym od innych? Czy zawsze musi chodzić o pieniądze??!! A tak na marginesie to uwazam że przesiadka z HD na TOPAZa to małe nieporozumienie :-) To tak jakby zamienił stryjek siekierkę na kijek. Topaz pomimo że niby nowszy od HD to ewolucyjnie pozostaje w tyle począwszy od poprzednika DIAMONDA i tylko próbuje parametrami dorównać HD (nie wszystkimi parametrami jest wstanie dorównać - nie mówiąc o tym nawet żeby przegonic HD). Rozumiem Bysiu jakbys zamienił HD na PRO2, ale tu napiszesz znowu że w gre wchodzi kasa, której Ci nikt przecież nie przelewa, a PRO2 nawet używany kosztuje ponad 2 tyś. zł. Więc w taki razie po co było przesiadać się z "Passata" na Skodę Octavię, która próbuje dorównać swoimi parametrami Passatowi ale zawsze jest jego tańsza alternatywą...

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1960 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:19:13 »
Hehe, czyli jednak chodzi i kasę...Nasz kochany kucharz Bysio poszedł po rozum do głowyi zamierza coś z tego siedzenia nad romami mieć - no tak, w końcu czas to pieniądz, a do tego za wiedzę i umiejętności się dzis płaci i to słono, a nie za free... Oj Bysio, Bysio, takim podejściem to ty daleko nie zajdziesz i mówie to z całym szacunkiem do Ciebie... Myslisz że kucharze na XDA biorą pieniądze za gotowanie romów lub poświęcają temu mniej czasu niz ty? Znasz wogóle takie pojęcie jak PASJA i zamiłowanie do czegoś oraz chęć kształcenia swoich umiejętności ażeby być lepszym od innych? Czy zawsze musi chodzić o pieniądze??!! A tak na marginesie to uwazam że przesiadka z HD na TOPAZa to małe nieporozumienie :-) To tak jakby zamienił stryjek siekierkę na kijek. Topaz pomimo że niby nowszy od HD to ewolucyjnie pozostaje w tyle począwszy od poprzednika DIAMONDA i tylko próbuje parametrami dorównać HD (nie wszystkimi parametrami jest wstanie dorównać - nie mówiąc o tym nawet żeby przegonic HD). Rozumiem Bysiu jakbys zamienił HD na PRO2, ale tu napiszesz znowu że w gre wchodzi kasa, której Ci nikt przecież nie przelewa, a PRO2 nawet używany kosztuje ponad 2 tyś. zł. Więc w taki razie po co było przesiadać się z "Passata" na Skodę Octavię, która próbuje dorównać swoimi parametrami Passatowi ale zawsze jest jego tańsza alternatywą...

Umiesz czytac co napisałem ???  Czytaj ze zrozumieniem ... o jaka kase chodzi??  Ironia byle ukryta w tekscie ... Wiesz co nie skomentuje tego PASJA - PASJĄ ... a DONATE to DONATE. CO do przesiadki to powiem tak znudzil mi sie HD rozumiesz ??? Stać mnie na to zeby sobie zmianiac telefony co kilka miesiecy to zmieniam .. i tyle. Co do potrzbe i gustów to moze nie bedziemy dyskutowac... Zreszta najpierw cos zrob dla ogolu a pozniej sie wypowiadaj w kwestiach technicznych, wiedzy i mozliwosciach danych kucharzy... I JESZE RAZ CI NAPISZE, ZE NIE CHODZI O KASE...  co 2 dni jest nowy bulid w ktorym sa mniejsze lub wieksze poprawki - roznice .. JAKBYM DOSTAWAL ZA TO KASE  TO ZMINILBYM PRACE I NIC INNEGO NIE ROBIL TYLKO ROZWIAZYWAL PROBLEMY NOWYCH BULIDO I NIEDZIALAJACYCH OEMOW NA NICH LUB TEZ DZIALAJACYCH ZLE. Wiec zanim zaczniesz krytykowac zastyanow sie nad tym ..  czy pasat ktory wyszedl z fabryki jako 1 (sztuka) model bedzie lepiej dzialal od oktavi ktora juz jest trzepana od 4 lat ???  
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 14:21:37 wysłana przez Bysio »

« Odpowiedź #1961 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:22:17 »
OJ WPROWADZA KOLEGA CZYTELNIKÓW TEGO FORUM W BŁĄD, OJ NIEŁADNIE TAK... http://www.redmondpie.com/download-windows-mobile-6.5-build-23041.5.3.0/  OTO LINK DO STRONY Z PEŁNYM OBRAZEM NAJNOWSZEGO ROMU 23041 BEDĄCYM TOPOLOGICZNIE JEDNYM ODRĘBNYM I CAŁOŚCIOWO SPÓJNYM ROMEM WYPUSZCZONYM PRZED PAROMA DNIAMI PRZEZ MICROSOFT, A NIE TAK JAK KOLEGA PISZE ZLEPKIEM JAKIS STARYCH ROMÓW. RÓWNIEŻ JEŻELI CHODZI O NAZEWNICTWO TO MIJA SIE KOLEGA Z PRAWDA LUB PO PROSTU NIE CZYTA WIADOMOŚCI NA GŁÓWNEJ STRONIE FORUM Z KTÓREGO KORZYSTA, TZN. WWW.PDACLUB.PL. PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIE Z TYM NEWSEM  http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15810:jeszcze-ciepy-23041&catid=51:programy&Itemid=93 A WTEDY DOBIERO BĘDZIEMY MIELI O CZYM ROZMAWIAĆ...
 raz nie pomogło
netykieta i regulamin
(marcinl)

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1962 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:24:44 »
Jimmy84 wiesz co to jest netykieta?
regulamin pewnie też olałeś?
 :-|

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1963 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:25:43 »
OJ WPROWADZA KOLEGA CZYTELNIKÓW TEGO FORUM W BŁĄD, OJ NIEŁADNIE TAK... http://www.redmondpie.com/download-windows-mobile-6.5-build-23041.5.3.0/  OTO LINK DO STRONY Z PEŁNYM OBRAZEM NAJNOWSZEGO ROMU 23041 BEDĄCYM TOPOLOGICZNIE JEDNYM ODRĘBNYM I CAŁOŚCIOWO SPÓJNYM ROMEM WYPUSZCZONYM PRZED PAROMA DNIAMI PRZEZ MICROSOFT, A NIE TAK JAK KOLEGA PISZE ZLEPKIEM JAKIS STARYCH ROMÓW. RÓWNIEŻ JEŻELI CHODZI O NAZEWNICTWO TO MIJA SIE KOLEGA Z PRAWDA LUB PO PROSTU NIE CZYTA WIADOMOŚCI NA GŁÓWNEJ STRONIE FORUM Z KTÓREGO KORZYSTA, TZN. WWW.PDACLUB.PL. PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIE Z TYM NEWSEM  http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15810:jeszcze-ciepy-23041&catid=51:programy&Itemid=93 A WTEDY DOBIERO BĘDZIEMY MIELI O CZYM ROZMAWIAĆ...
 raz nie pomogło
netykieta i regulamin
(marcinl)

No to fajnie ze masz linka dla nowego bulidu.. To teraz wstaw linka z mui 0415 (PL) do niego i ugotujemy.

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
« Odpowiedź #1964 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:29:03 »
Szczerze mówiąc, to nieładny ton przyjmuje dyskusja.
Bysiu, nie stresuj się, takie osoby też po świecie chodzą (to skutek zbyt dobrze rozwiniętej opieki medycznej  :mrgreen: ). Mi się wydawało, że ludzie, którzy tu się udzielają docenili jakoś Twoją pracę. No bo to przecież kilkadziesiąt osób. Powinno Ci się spokojnie na nowego HD zebrać. Czyżbym był naiwny?
Długa historia: (2004) Asus A730 > HP hx4700 > HP hw6910 > Mio A701 > HTC Touch Dual > HTC HD > HTC HD2 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note (2012)

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1965 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:30:39 »
Bysiu, nie stresuj się, takie osoby też po świecie chodzą (to skutek zbyt dobrze rozwiniętej opieki medycznej  :mrgreen: ). Mi się wydawało, że ludzie, którzy tu się udzielają docenili jakoś Twoją pracę. No bo to przecież kilkadziesiąt osób. Powinno Ci się spokojnie na nowego HD zebrać. Czyżbym był naiwny?

Powiem tak... docenili doceni ale ja rozwniez nie siedzialem na laurach tylko gotowalem ...nawet teraz sie starem WAM umilic zycie a tu taki ZONG

« Odpowiedź #1966 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:40:27 »
 :] Jimmy84 jak taki cwany jesteś, co czemu sam czegoś nie ugotujesz i nie wstawisz, krytykować to każdy potrafi a gdy trzeba coś zrobić dla innych to mało który się podejmuje.

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #1967 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:45:54 »
Wtrącę swoje:
Bysio: olej i nie gotuj dla hd, tak jak mówiłeś, nie masz HD - nie masz jak przetestować ( dobra wymówka )
dalej, dokładnie do buildu 23041 nie ma dobrych polskich mui pasują np. z 23037, ale wychodzi sporo krzaczków, jasne można ugotować ale czy warto potem słuchać że coś jest przesunięte lub nie widać polowy okienka ? Raczej nie.

Do tego który ma popsuty CapsLock
Co do staroci parę postów wcześniej, ok sys stary, ale nie tak stary jak mój ciągle gotuje na 23008 i jest mi z nim dobrze ale sam sys to nie wszystko i nie najważniejsze, ważniejsze są oemy a te są takie których używają kucharze na xda, skoro jestes tak genialny niech znajdzie link do tych oemow, bo link do nowego builda wm każdy ma. A popatrz że w romie bysia sa najnowsze oemy.

Od siebie, oddaj mamie telefon, masz tyko parę postów i już trolujesz, rób tak dalej proszę a długo nie będziemy musieli czytać twoich wypocin, wyjdzie to wszystkim na dobre.
Czy aby na pewno ?

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
« Odpowiedź #1968 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:48:03 »
Bysiu, ja wierzę w uczciwość ludzi (osioł jestem). Jeśli problemem w doszlifowaniu ROMu WM6.5 do HD jest dla Ciebie wyłącznie brak urządzenia, to podeślę Ci mojego HD-ka (na mój koszt). Wiesz, że mam dwa, a bez Twojego dobrego ROM-u ten drugi i tak się marnuje. Zrobisz, odeślesz i będzie ok. Chyba, że dodatkowym problemem jest czas.

Jeśli reflektujesz, to odezwij się na PW. Tylko jutro wyjeżdżam na tydzień. Jeśli nie wyślę dzisiaj, to dopiero za tydzień.

Pozdro

« Odpowiedź #1969 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:51:16 »
Marek.S oj jesteś naiwny i to nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo... Bysio zrobił swoje, Bysio może odejść, tym bardziej, że nawet posiadając HD nie zaskakiwał nas niczym szczególnym (stare romy, w których zawsze coś było nie tak i trzeba było po kilkanaście razy coś poprawiać, edytowac rejestr i wypuszczać CABy) Załóżmy że znalezlo sie na tym forum tylu naiwnych (w co nie wierzę) i złożyli sie na nowy HD dla Bysia (starego zapewne nie sprzedał tylko pisze że już go nie posiada bo nie chce mu sie już bawić w romy do HD ponieważ zarówno nowa Manila jak i nowe builidy WM 6.5 przekraczają możliwości naszego Bysia)... I nawet posiadając nowiutkiego HD dalej będzie klepał stare romy z manila 2.1, chyba że znajdzie sie ktos kto mu pomoże, tak jak i tym razem przy manili 2.5. Tyle na ten temat...

*

Offline beria

• *
  • 71
  • Sprzęt: Samsung GT-I9100
« Odpowiedź #1970 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:52:51 »
Mądralo.

Może sam coś przygotuj???? I nie czepiaj się nikogo ok?
Remember, AMATEURS built the ARK --- PROFESSIONALS built the TITANIC.

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1971 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:53:25 »
Bysiu, ja wierzę w uczciwość ludzi (osioł jestem). Jeśli problemem w doszlifowaniu ROMu WM6.5 do HD jest dla Ciebie wyłącznie brak urządzenia, to podeślę Ci mojego HD-ka (na mój koszt). Wiesz, że mam dwa, a bez Twojego dobrego ROM-u ten drugi i tak się marnuje. Zrobisz, odeślesz i będzie ok. Chyba, że dodatkowym problemem jest czas.

Jeśli reflektujesz, to odezwij się na PW. Tylko jutro wyjeżdżam na tydzień. Jeśli nie wyślę dzisiaj, to dopiero za tydzień.

Pozdro

Doszlifuje HD bez Twojego HD'ka. Dziękuję za zaufanie :)  Ale niestety bedzie na bardzo bardzo starym systemie sprzed miesiaca ............  017. Jednak biorac pod uwage integracje nowej manili trzba sie mocno nameczyc zeby zobaczyc windows.. jak beda mnie denerwowac to tak ustawie ze tylko manila bedzie :):)  taki zart

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1972 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:54:38 »
Marek.S oj jesteś naiwny i to nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo... Bysio zrobił swoje, Bysio może odejść, tym bardziej, że nawet posiadając HD nie zaskakiwał nas niczym szczególnym (stare romy, w których zawsze coś było nie tak i trzeba było po kilkanaście razy coś poprawiać, edytowac rejestr i wypuszczać CABy) Załóżmy że znalezlo sie na tym forum tylu naiwnych (w co nie wierzę) i złożyli sie na nowy HD dla Bysia (starego zapewne nie sprzedał tylko pisze że już go nie posiada bo nie chce mu sie już bawić w romy do HD ponieważ zarówno nowa Manila jak i nowe builidy WM 6.5 przekraczają możliwości naszego Bysia)... I nawet posiadając nowiutkiego HD dalej będzie klepał stare romy z manila 2.1, chyba że znajdzie sie ktos kto mu pomoże, tak jak i tym razem przy manili 2.5. Tyle na ten temat...

kolego teraz zakładasz kolejne konto
ban
jeśli nie zmienisz swojego postępowania dostaniesz bana na IP
i nawet forum nie poczytasz   :-|

« Odpowiedź #1973 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:55:26 »

Powiem tak... docenili doceni ale ja rozwniez nie siedzialem na laurach tylko gotowalem ...nawet teraz sie starem WAM umilic zycie a tu taki ZONG

A ja powiem tak: jeszcze się taki nie urodził, co by wszytkim dogodził.  :O~

Jeśli tylko Drogi Bysiu możesz, rób po prostu swoje,  nie ja jeden na tym forum jestem baaaaardzo zadowolony z Twoich ROM-ków :ok:   B)
Z niecierpliwością czekam na Twój kolejny wypiek nad którym "prace trwają"  :ok: :ok: :ok:

pozdrawiam :D

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #1974 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:56:30 »
.... I nawet posiadając nowiutkiego HD dalej będzie klepał stare romy z manila 2.1, chyba że znajdzie sie ktos kto mu pomoże, tak jak i tym razem przy manili 2.5. Tyle na ten temat...

Nie, będa romy z manila 2.5 , nikt Bysiowi nie pomaga, jedyne co to podzieliliśmy się tłumaczeniem, bo jest tego sporo a nic z nowych oemow nie było po polsku, dlatego normalne jest że łatwiej to zrobić w parę osób
Dalej manila 2.5 to coś całkiem nowego, na xda nie ma za dużo o tym ponieważ oemy nie sa ogólnie dostępne, wiec normalnym jest że staramy się pomóc sobie nawzajem, i nie dla siebie tylko dla innych.
Czy aby na pewno ?

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
« Odpowiedź #1975 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:56:48 »
kolego teraz zakładasz kolejne konto
ban
jeśli nie zmienisz swojego postępowania dostaniesz bana na IP
i nawet forum nie poczytasz   :-|

Brawo

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1976 dnia: Wrzesień 03, 2009, 14:57:10 »

Masz tu lina ......   http://www.allegro.pl/item723696052_htc_touch_hd_wm_6_5_pl_experience_v_5_0_final.html  mysle ze mi wybacza..... Kazdy ocenie ludzi po sobie ... Czyli jazeli sam klamiesz myslisz ze wszyscy klamia .. jesli jestes zlodziejem itd ... analogicznie..

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 15:00:05 wysłana przez Bysio »

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
« Odpowiedź #1977 dnia: Wrzesień 03, 2009, 15:02:19 »
Doszlifuje HD bez Twojego HD'ka. Dziękuję za zaufanie :)  Ale niestety bedzie na bardzo bardzo starym systemie sprzed miesiaca ............  017. Jednak biorac pod uwage integracje nowej manili trzba sie mocno nameczyc zeby zobaczyc windows.. jak beda mnie denerwowac to tak ustawie ze tylko manila bedzie :):)  taki zart

Bysiu, im bardziej "starocie", tym mniejsza szansa na pluskwy. Uważam, że gdyby odpuścić na chwilę pościg za nowościami, to mielibyśmy teraz ROM WM6.5 "100% Error Free" :)

PS
Ale sprzed miesiąca?! No nie przeginaj może. Toż to prehistoria!  :grin:
Napisane: Wrzesień 03, 2009, 14:59:46
Bysiu, olej tego pacana. Tłumaczysz mu się? Facet jest żałosny. Szkoda czasu, żebyś odpisywał. Zresztą inni też. Zignorujcie - to go najbardziej wnerwi.

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #1978 dnia: Wrzesień 03, 2009, 15:04:49 »

Bysiu, im bardziej "starocie", tym mniejsza szansa na pluskwy. Uważam, że gdyby odpuścić na chwilę pościg za nowościami, to mielibyśmy teraz ROM WM6.5 "100% Error Free" :)

PS
Ale sprzed miesiąca?! No nie przeginaj może. Toż to prehistoria!  :grin:
Bysiu, olej tego pacana. Tłumaczysz mu się? Facet jest żałosny. Szkoda czasu, żebyś odpisywał. Zresztą inni też. Zignorujcie - to go najbardziej wnerwi.

Mam go gleboko albo glebie ..gosc w zyciu nic nie zrobil i nie zrobi ..... moge dostac bana - ale BURAK ktory nie ma pojecia co to jest ROM i z czego sie skalda.

Analogiocznie mozna powiedziec ze DUTTY tez nic nie moze sam zrobić .. ile tam podziekowan pod ROMem  :):)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 15:06:55 wysłana przez Bysio »

*

Offline kreczman

• **
  • 131
  • Sprzęt: MIO A702->HTC Touch HD->HTC HD2 -> HTC Sensation
« Odpowiedź #1979 dnia: Wrzesień 03, 2009, 15:07:02 »

PS
Ale sprzed miesiąca?! No nie przeginaj może. Toż to prehistoria!  :grin:

Mam go gleboko albo glebie ..gosc w zyciu nic nie zrobil i nie zrobi ..... moge dostac bana - ale BURAK ktory nie ma pojecia co to jest ROM i z czego sie skalda.

W 100% popieram!!!!!
Panowie nie dajcie się sprowokować temu komuś. Najważniejsze, że na tym forum jest mnóstwo ludzi, którzy doceniają twoją pracę :ok:
HTC HD2: L [WWE] |July 4| Energy™-.¸¸.·´¯ 6.5|21916 / 6.5.X|29022 * Sense 2021
HTC Sensation: Energy™ -.¸¸.·´¯ HTC WWE 2.3.5 * Sense 3.5 *