Mialem dokladnie to samo dzisiaj.Myslalem ze pekne jak musialem zrobic HR.Tyle sie na instalowalem progsow a tu ni z gruszki ni pietruszki Baaacchh Rom nie wstaje.Teraz robie kopie SpbBackup2 i zaczynam od nowa .Problem z GPS i lapaniem FIX potwierdzam mam to samo.Nie lapie tak szypko jak w innych Romach okolo 5 min.Testowalem na TT-GARMIN-AM.Na rom-e 6.5 V3 wszystko bylo oki.Teraz mam 6.5 v4.5 manilka.
Jakies sugestie 
Znowu HR. Po jednym dniu używania Romu 4.5 RC1 zaczął się mulić, potem przestał odpowiadać, musiałem wyjąć baterię. Uruchomił się jak po HR, zaczynając od kalibracji ekranu. Nie wiem czy to ma związek ale przed HR korzystałem z VisualGPSce - nie udało się złapać fixa bo HD był daleko od okna. Wcześniej Google Maps działał bez probelu z GPS. Mam nieco dość HR co parę dni
.
Dlatego dałem sobie spokój póki co z WM6.5. Są strasznie mulaste i mają sporo błędów.
Najbardziej byłem wq...ony jak w trakcie pobytu za granicą WM6.5 wywalał komunikat o braku pamięci podczas pracy z nawigacją iGO8 i robił zwiechy, a ja oczywiście w centrum miasta

i bez mapy papierowej. Pod koniec już nawet nie łapał satelit, nie dawał nic HR ani inne zabiegi z mieszaniem w pamięci.
Ostatecznie wróciłem do Bysiowego WM6.1 v1.8. Jest szybszy od ostatnich WM6.5 nie mówiąc o tym że po instalce czegokolwiek WM6.5 zaczyna stopniowo zamulać, AM i iGO8 klatkują nie wspominając o filmach których nie da się już oglądać na WM6.5 i wcale nie chodzi tu o Bysiowe WM6.5 - wszystkie tak mają.
Polecam Bysiowy 1.8 na WM6.1. Brakuje jedynie dialera poziomego, no ale nie wszystko można mieć od razu