a swoja droga nie wiem czy nie przesiade sie na topeza ,.. juz kiedys o tym pisalem ale szkoda mi bylo kasy a teraz wygralem i-phona 3G i jak tylko dojdzie to ... zobaczymy
No nie! Różnych rzeczy się spodziewałem, ale iPhone? Toż to zabawka dla ubogich na umyśle... Jak nic nie umiesz i nie masz pojęcia o niczym, a chcesz błysnąć, to akurat. Nie wierzę, żeby Bysio tak nisko upadł

... Topaza w rękach miałem, bo sam myślałem o zmianie. Jest super. Tylko od ruskich na targu trzeba lupę kupić. Kiedyś dawno mieli takie, co z telewizora 14" robiły 21". Powaga. Sam widziałem. To może i z ekranu 3.2 zrobią 4". Bysio, nie daj się podpuścić. Ja mam naprawdę dobry wzrok, ale w Diamond 2 przegięli. WVGA na 3.2" jest bezużyteczna. Całkowicie. 11.5 pixela/mm nie ma sensu. Już nasze HD-ki mają przydużo: 9,7. Daj sobie na wstrzymanie (jak ja) i poczekaj na Leo. Procesor 1GHz, WVGA 4,3" (8,5 pix/mm), 320/512MB RAM - to się trzyma kupy. Jest wprawdzie troszkę większy od HD, ale nadal bardzo cienki - 11mm. A większy tylko o tyle, żeby pomieścić większy ekran. Żadnej kupy plastiku dookoła ekranu - a to najważniejsze, bo to czysta strata miejsca. Urządzenie powinno być maksymalnie zbliżone do rozmiarów ekranu. Leo tak wygląda - dla nas hardcorowców

to będzie hit.
Przepraszam za OT, ale mnie Bysio zaciął tym iPhonem

.
Pozdro.