skoro już mamy zakładkę akcje to czy szanowny Bysio mógłby coś wskórać w kwestii polskiej giełdy (dać alternatywę aby pobierać dane z innego źródła niż Yahoo)
inna rzecz która mi wiecznie doskwiera to brak możliwości dodania swojego miasta w pogodynce - można coś w tym temacie zdziałać jakim kabem który robił by to w sposób dostępny dla laika (kiedyś ktoś mi podesłał odpowiedni opis i plik co to go mam podmienić ale to nigdy nie zadziałało niestety
)
Rom RC10 w trakcie testów jak coś mi jeszcze dokuczy to się odezwę
ps może warto zatrzymać odrobinę wsadzanie nowości i dograć drobne szczegóły np te które ja wymieniłem - a następne romy wydawać już z tymi poprawkami lub jako dodatkowe caby osadzić na 1 poście
co do akcji to szanowny bysio nie zna alternatywy.
co do pogody to mozna edytowac 2330fc3c_manila - znaczy dopisac miasto - poszukaj gdzies widzialem opisy
co do cabów.. to co masz na myslimmowiac nowosci bo jesli dodatkowe programy to jest wersja bez takowych, a jesli chodzi o nowe oemy to wybacz ale nie bede sie bawil w przerabianie ich na caby.
Witam powalczylem troche z dodaniem swojego miasta, ale niestety mimo postepowania zgodnie z opisami:
Add your own city to weather tab:
Credit to turnstar
1. Copy 2330fc3c_manila from your windows directory onto your PC
2. Download SQLite Administrator.
3. Download WeatherDatabaseEditor 1.2 and install to your device (you won't actually be using this but it adds a reg key that is essential to making this work. (I'm not sure what it adds but this is what the orig instructions I read said to do))
4.Open the manila file using SQLite Administrator on your PC (make sure you select all files when trying to open or it wont show up) then select the "Edit Data" tab and highlight cities in the tree on the left, all you gotta do now is pick a city you'd never use and edit the CityName, Country and accuweathercode to match the city you plan to add.
5. Place the edited copy of 2330fc3c_manila into your windows directory and soft reset the device.
6. Go into the TF3D weather tab and select your city from the list (this will also add your city to the calender tab)
SQLite Administrator -
http://sqliteadmin.orbmu2k.de/WeatherDatabaseEditor -
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=104045&d=1217922081Efekt jest taki ze staje na zmianie atrybutu pliku, niestety Total Commander pokazuje ze plik jest w ROMIE i nie mozna go edytowac to samo edytor baz pogody, czy mozna to jakos obejsc, niestety nie trafilem na taki opis.
Z gory dzieki za porade.