0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie wiem jak u innych ale w 1.9b jest jeszcze jedna "wkurzajka" po wybraniu w dolnym menu zakladki programy ponizej paska na stale pojawiaja sie opcje "wszystkie" i "usun", jakakolwiek inna zakladke sie wybierze opcje pozostaja te same - pomaga dopiero restart maniliA przy okazji czy mozna tak zmodyfikowac system aby na stronie glownej mozna bylo samemu wybierac funkcje w miejsce "telefon" i "aparat fot."
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=515824New kitchen CE OS 5.2.21812 (Build 21812.5.50)Przy okazji jakbys mogl Upgraded NetCF from 3.5 to 3.7 Bysio do dziela
BYSIU KIEDY PUBLIKUJESZ DWÓJKĘ
Cytat: mardrag w Czerwiec 12, 2009, 19:37:45BYSIU KIEDY PUBLIKUJESZ DWÓJKĘ NIe wiem moze dzis wieczorem.. pozostal wlasciwe jeden problem.. z dzwiekami.. mianowicie jak sie wchodzi przez zakladke telefonu w opcje to sie resetuje dziek dzownka ... dzieje sie tak tylko raz przy zmianie na wibracje i spowirotem .. potem jest ok ... jesli beda glosy ze tak moze byc to wypuszczam...ps bedzie bez dodatkow poniewaz integracja ich sprawia mi klopot .. glownie dialer. wsadzam wiec osobno .. do samodzielnej instalacji No wiec jak ??
No to leci na rapida
przynajmniej to przy tej chorej pogodzie OK
Cytujprzynajmniej to przy tej chorej pogodzie OKu mnie slonce na calego taki maly off-topic Pozdrawiam
przynajmniej to przy tej chorej pogodzie OKu mnie slonce na calego szczerzy się taki maly off-topic mrugaPozdrawiamooo to Bysio mocno Cie zmotywowal jak tutaj siedzisz wesoły