* Manila -> zakładka programy:- nie można usunąc odnośników (ikonek - strona główna, kontakty, kalendarz, ustawienia - klikając na ikonę ustawienia przechodzimy do zakładki ustawienia z manili - lepiej byłoby do wszystkich ustawień)
PRZESIADLEM SIE ZNOWU NA 6.5 i tak video rozmowy nie dzialaja sprawdzilem znaczy sie nasz rozmowca nas widzi ale my nie widzimy nic dwa czarne ekrany suwak - od naszej kamery dziala pytalem sie kumpla czy mnie widzi i jak przesuwalem to raz widzi raz nie czyli to oki
niestety dzisiejsza 1,9b
No jasne dawaj
Bysiu wideo rozmowy sa oki jedynie cos sie znowu w operze stalo bo nie moge poczty przez strone sprawdzic, a 2 godziny temu w 1.9b bylo ok
Na dniach wraca z serwisu mój HDk zakupiony w PLAY, czyli z takim ROM'em;RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.14.405.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exeżeby wgrać 1.9b musze zainstalować HSPL 1.56 OliNex ??Wcześniej jak instalowałem pierwsze BETY to wgrywałem HSPL 1.14 OliNex
Tak HSPL 1.56 OliNex
Witam jedna rzecz jest dziwna a mianowicie w programach startowe 4 ikonki są zablokowane nie można ich usunąć w wersji 1,8 było to naprawione według mnie są całkowicie zbędne i zajmują tylko niepotrzebnie miejsce a i ze szczapką wstecz nic się nie zmieniło domniemam, że nie da się na to poradzić.Pozdrawiam.
nie będzie zielonego - będzie