to już nic nie rozumiem,u kazdego inaczej? Macie manilę w 1.9 w wersji 2.1
Oczywiście 2x HR zrobiony
Oj czepiasz sie nr ... zapomnialem o wpisie .... poprostu ustawieniam mam z porzedniej tzn tak zawny plik rgu. Ale wszystkie plik w srodu sa z nowej manili czyli 2.1.38158.2_Bysio_PL
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 22:03:23
A u mnie w manili na karcie ustawienia są dwa wirtualne przyciski: MENU i WIĘCEJ -> wciskam WIĘCEJ i otwiera sie okno do zarządzania połączenia mi
Narazie DUTTYS to rozwiazal tylko. Jak do niego napiszesz i ci odpowie jak to zrobic to zrobimy.
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 22:06:20
Bysio czy moge bezpiecznie podmienic plik "2330fc3c_manila" ? - mam wprowadzona tam swoja miejscowosc do pobierania pogody i zawsze podmieniam jak zmieniam rom.
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 19:16:12
pierwsze wrazenie - operator wyswietla sie jako Plus a jestem w Playu
tak
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 22:07:03
U mnie jest manila 2.0.37894 ( a miała byc 2.1
),jest karta Programy.Wszystko chodzi elegancko i szybko,iPlus jest iPlusem.Niestety stara Opera, ale się dogra 9.7.Zobaczymy po wgraniu całej reszty
Opera nie jest stara ... zobacz co jest w innych romach .. to ze wyszla jakas beta dzisiaj to nie oznacza ze zaraz bedzie we wszystkich romach .. Przyjdzie czas to i 9.7 bedzie. Nie bede pozniej kombinowal i wypuszal poprawek.. pisalem ze nie jestem programista .
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 22:08:56
Bysiu ,wykrakałeś,faktycznie po wgraniu manili 2.1 kaszana ,przy przesuwaniu kart zostają na każdej karcie przyciski "usuń" i "wszystkie" z karty Programy.Czyjś ROM z Xda to już kiedyś miał,ale który i jak to naprawili to nie powiem.
Niestety tak musi byc narazie ..

zeby ladnie wygladalo i dzialalo .. tam jest taki myk zrobiony ze sam sie dziwie ze zadzialalo

wazne ze ikony sa cale w kartkach i ze po kliknieciu na te 4 przyciski nie otwiera sie zakaldka ktora normalnie otwiera sie po nacisnieciu przycisku start
Napisane: Czerwiec 08, 2009, 22:11:26
Bysiu ,wykrakałeś,faktycznie po wgraniu manili 2.1 kaszana ,przy przesuwaniu kart zostają na każdej karcie przyciski "usuń" i "wszystkie" z karty Programy.Czyjś ROM z Xda to już kiedyś miał,ale który i jak to naprawili to nie powiem.
e tam wykrakalem .. sprawdzilem wczesniej