0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wyczyść kartę do zera, najlepiej sformatuj od nowa w systemie FAT 32, by nie było na niej nic i wtedy spróbuj.
HardSPL to polecam wgrywać przez AS, z karty mogą być błędy.
Cytat: mareknot w Listopad 30, 2009, 22:02:48Wyczyść kartę do zera, najlepiej sformatuj od nowa w systemie FAT 32, by nie było na niej nic i wtedy spróbuj.Zrobiłem format karty w systemie FAT32, wrzuciłem plik Restore_Stock_SPL_114_2.zip z zmienioną nazwą na BLACIMG.nbh, wykonałem restart HTC, przeleciało kolorowe menu z napisem "upgrade rom code error" i wyświetlił szare tło i wisi na napisie "Loading..." i cisza. Bateria była naładowana.
Cytat: hisaki w Listopad 30, 2009, 22:11:04Cytat: mareknot w Listopad 30, 2009, 22:02:48Wyczyść kartę do zera, najlepiej sformatuj od nowa w systemie FAT 32, by nie było na niej nic i wtedy spróbuj.Zrobiłem format karty w systemie FAT32, wrzuciłem plik Restore_Stock_SPL_114_2.zip z zmienioną nazwą na BLACIMG.nbh, wykonałem restart HTC, przeleciało kolorowe menu z napisem "upgrade rom code error" i wyświetlił szare tło i wisi na napisie "Loading..." i cisza. Bateria była naładowana.Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, kolega z pliku zip zrobił nbh
Spojrz na ten wątek : http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=146619.0Tez tak miałem i ten wątek mi pomógł..