Odnośnie wymarłych przycisków ekranowych w AM, to ja nie mam najmniejszych problemów, nawet jeśli wszystko jest ustawione na maxa, czyli grafika, częstotliwość, szybkość transmisji, uwolnienie szybkości czytania z karty pamięci i wszystkie funkcje które normalnie się używa w AM(mam FS-N560). Myślę, że temat podniesienia częstotliwości jest tematem nowym, podnoszącym poprzeczkę producentom sprzętu i programów nawigacyjnych i trzeba trochę czasu na ustalenie przyczyn różnych dziwnych zjawisk dla konkretnego sprzętu, niekoniecznie leżących po stronie informatyków w AM.
To świetnie, że temat ten tak się rozkręcił i znalazł konkretny i szybki oddźwięk u twórców AM. Szkoda, że nie ma takiego przełożenia na producentów sprzętu. Najwyższy czas na sprzęt kieszonkowy dużo bardziej wydajny. Można częściowo testować oczywiście AM na notebooku i nie zastanawiać się nad wydajnością, a skupić na samym programie, ale aż takim maniakiem AM nie jestem, aby sobie kupować dodatkowy program, bo nie mogą się jakoś w AM przekonać do rozwiązania, żeby można było przypisać jedną licencję do PDA i PC z możliwością synchronizacji, ale to już zupełnie inny film...
EMISIU - wszystko wskazuje na to, że nie masz modułu GPS z odświeżaniem pozycji 5Hz