Otóż chodzi mi dokładnie o to że będę niedługo przedłużał licencję i patrząc na to jak dużą część pracy wykonali beta testerzy a jakie jest podejście i tempo pracy panów z AM to na te pieniądze bardziej będą się należały testerom niż "twórcom" AM 4.
moja cierpliwość niestety padła przy kolejnym pięćdziesiątym którymś newsie, że już tuż wydanie nowej wersji AM. Ja rozumiem , że testy, sprawdzanie oprogramowania i tak dalej to trwa - ale to chyba za długo trwa. Z tego co czytam prasę motoryzacyjną to wypuszczenie nowego modelu samochodu chyba trwa krócej, a myślę , że jest to bardziej odpowiedzialne wydarzenie.
Może bardziej wiarygodnie by brzmiało, że :...znaleźliśmy jeszcze błąd w tym , czy tamtym i go usprawniamy".
Zastanawia mnie ilu programistów pracuje w tym projekcie - jeden, który zajmuje się również księgowością i przy okazji wklepuje zmiany ... czy może więcej.
Piszę to ponieważ jestem już zniesmaczony tym ciągłym odwlekaniem wypuszczenia kolejnej wersji (a nie wersji typu poprawki 3.9.x.x) programu , którego od ok.4-ech lat używam i chciałbym używać , bo mimo wszystko jest dla mnie czytelny a ponadto kwestia przyzwyczajenia.
I powiem tak moja licencja JUŻ WYGASŁA i chyba już NIE ZAKUPIĘ przedłużenia, bo jak napisałem w dzisiejszym newsie gdzie napisane ..."wersja 4.0 zbliża się wielkimi krokami..." - ale jest to chyba kuternoga, albo co gorsza wersja ta jedzie na wózku inwalidzkim - przepraszam za porównanie.
Fajny pomysł, aby zasponsorować betatesterów, więc kiedy będzie to legalne to chetnie to zrobię, bo większy już mam szacunek do tych, którzy swoją darmową pracą starają się wspomóc to kulejące od dłuższego czasu towarzystwo z AM.
Program jest super, jest jednym z kilku innych ważnych programów na moim PPC, dużo jeżdżę po Polsce, więc dużo mi pomaga - nawet jechać tam gdzie nie chcę. Juz zacząłem czytać posty i forum, aby podjąć decyzję o zakupie innego programu - i z tego co już wiem niezgorszego od AM, przy okazji Europa - i to nawet taniej niż licencja AM na Europę
Pozdrawiam dział marketingu AM