hmmm...
zrobiłem format, owszem program nabrał prędkości w załadowaniu się, wytyczaniu, przeliczaniu itd...
-jednak w trakcie każdej nawet 10 km nawigacji wiesza się bez możliwości poprawy, jedynie reset...
-wytyczyłem prostą trasę ( Łódź - miejscowość Ostrusza (małopolskie)) e rodzaje tras (opt, szyb, kr.) taka sama trasa... przez kraków, a na głupi chłopski rozum to przez Kielce najszybciej i najtaniej i najoptymalniej i najkrócej...
-a z centrum Polski do Niemiec... na siłę przez Słubice, nie ma możliwości przez Świecko! Też tak macie? Jak na siłę stawiam mu przez przejście w Świecku, komunikat, że nie można...
-jadąc w Łodzi pokazuje na mapie skręć na skrzyżowaniu w przecznicę (Inflancka/Łagiewnicka) za to strzałka prosto i odległość do następnego manewru który aż pod Zgierzem, o ile wytyczam w kierunku północnym...
i kilka mniejszych spraw, o których szkoda pisać... jednym słowem... lekko się zawiodłem.
Wszystko to wysyłam, ale oni na siłę chcą ślady, trasy, pliki... Ludzie, przecież to chyba są fachowcy? Ja zgłaszam problem, to co zauważyłem, bez ściem, po prostu tak jak działa program i tyle... Nigdy śladów nie robiłem, teraz nagle mam się uczyć, wydaje mi się, że gdy opiszę bardzo skrupulatnie problem, niejednym zdaniem, ale wnikliwie, łopatologicznie, to fachowiec zaznajomiony w temacie wie w czym rzecz, gdzie błąd, oni nie wierzą... chcą śladów... mnie to po prostu dziwi!
Wesołych świąt, dużo miłości dla wszystkich, AMowców też