Pytanie za 100pkt jak wyłączyć z ekranu głównego opcję "Zadzwoń". Korzystając z palmphone'a wystarczy przycisnąć zieloną strzałke, żeby otworzył się dialer, a ta ikona tylko zabiera miejsce na ekranie.
Jak zdefiniować swoje menu? (to o którym wczesniej ktoś wspominała, że można mieć 12 pozycji najczęściej wybieranych)?
Gdzie jest przełącznik "Nawiguj" jak w AM 4.5?
Mam tez prośbe, czy mógłby ktoś zapodać zrzutami menu w AM 4.5 (w oryginalnym wydaniu). Przyzwyczailem sie do niego klikając na pamięć, a teraz nie mogę sobie przypomnieć układu.
Moim zdaniem pasek co był w 4.5 był jednak fajną sprawą, mógłby być chociaż jako opcja do włączenia/wyłączenia. oże dobrze byłoby wprowadzić możliwość ustawiania ikonek na ekranie głównym (te które mozna wyłączać jednym tapnięciem). Do wyboru żeby były, Zadzwoń, zmień widok, głośność, via, gps (on/off, albo opcje), prowadź do, zmiana trybu dzień/noc, trasa. Dobrze jakby dało się ustawić max 4 ikonki w dowolnej (dla siebie) kolejności (w pewnym sensie zastapiłoby pasek z AM 4.5).
A i prośba o hubnet.a, zrobiłem backupa, ale zostawiłem w folderze AM, a instalator ten folder usunął

Pozdrawiam,