HTC HD + AM 6.2 beta i niestety nadal problem "Braku Pamięci" - trasa Polska-Austria, raz wyliczona, zmieniam punkt startowy w PL i już nie może zacząć "wyznaczać nowej trasy"... wymuszam przeliczenie w menu trasa i już program leży i kwiczy wykrzaczony.
Nie wiem na czym miałyby w takim razie polegać zmiana opisana jako "dostosowania dla urządzeń HTC, Clarion, NaviHeaven, NavMan, AMTech " - bo na pewno nie jest to uporanie się z problemem wycieków pamięci.
Na plus, to potwierdzam to co pisali przedmówcy, zgłoszone błędy w mapie zostały poprawione, naprawiono też połączenia dróg na przejściach granicznych.
Dużym plusem jest też to, że można wybrać całą kategorię (np. restauracje), i w niej szukać bez potrzeby zgadywania w jakiej to podkategorii (a może w pozostałych, a może w innych) jest szukana restauracja, szczególnie - jeśli szuka się na trasie i po prostu chcemy wiedzieć co jest do dyspozycji. Tak jak to było w 6.1 to było nieużywalne wg. mnie. Teraz jest OK.
Niestety wydaje mi się że komunikat o 'braku pamięci" w przypadku dłuższej (zagranicznej) trasy, szczególnie z punktem przez uzyskać można teraz łatwiej niż w 6.1 - pozostaje nadzieja, że uporają się z tym zanim wypuszczą 6.2 final.