W trybie bez trasy nazwy ulic nie są w chmurkach. Też jest tak u Was czy tylko ja mam problem i muszę iść do lekarza, tego od oczu.
Nie tylko w trybie bez trasy, w 2D też są bez chmurek

Poleciałem w małą trasę.
Znak terenu zabudowanego "wisi" na ekranie cały czas. 
Do tego przywiązany jest do znaku ograniczenia prędkości jak chłop do ziemi (razem są, razem ich nie ma) 
Też odniosłem wrażenie że te dwa znaczki są ze sobą "zespawane", co więcej znaki ograniczenia prędkości w Bydgoszczy i okolicach zostały skopane, chociaż w 6.2 były prawidłowe - odnosi się to do odcinków na których nie ma ograniczenia prędkości znakiem na wprost a wynika ono z jazdy po terenie zabudowanym, na takich odcinkach pokazuje się znaczek ograniczenia do 60 km/h zamiast do 50, co więcej teren zabudowany i ograniczenie do 60 obowiązuje również na leśnych ścieżkach wokół Bydgoszczy

Z innej beczki: zauważyłem że w trakcie jazdy czasami na moment znikają z mapy kolory oznaczające np tereny zielone, obszar zabudowany itp. lub pojawiają się na mapie w zupełnie przypadkowych miejscach szare cienie przypominające obrysy budynków - trwa to ok 2-3 sekund po czym wszystko wraca do normy i przysięgam że nic nie brałem jak zwróciłem na to uwagę

czy ktoś też coś takiego zauważył?
Z wychwyconych błędów pozostaje jeszcze brak możliwości przekroczenia słowackiej granicy w Korbielowie (w obie strony) - AM nie ma szczęścia do tego fragmentu granicy, były z nim już kłopoty w jednej nz poprzednich wersji.