Kilka uwag:
1) nie chciała się u mnie wersja 6.11 RC (beta) zainstalować za pierwszym razem poprzez nadpisanie na 6.11 beta. Najpierw instalator poinformował mnie o "Odmowie dostępu", potem, kiedy wcisnąłem OK, pokopiował pliki, ale ostatecznie zakończył pracę z komunikatem w rodzaju "Nie można utworzyć pliku docelowego". Zrestartowałęm telefon, przeprowadziłem instalację ponownie - i poszło. Podejrzewam, iż przyczyną może być to, że jeśli w międzyczasie robi się coś innego, oprócz instalacji, przykrywane jest okienko, które mówi, że na telefonie będzie uruchamiana aplikacja, wymagająca zgody na jej uruchomienie. Waham się, czy nie zgłosić tego do supportu.
2) Hmmm, dziwi mnie, że nikt z Was tego nie podnosi: ( z maila do supportu) "Jest jakaś niejasność w dacie mapy (prezentowanej w statystyce systemu Traffic). Dotychczas miesiąc w dacie mapy zgadzał się z oznaczeniem mapy. Nie tym razem - data mapy z 2012-09-06, a mapa Polska 1206?"
3) Nie miałem od rana ŻADNYCH problemów z LD (mowa o wersji "Polska") w 6.11 RC (beta). WIęc ja do teściów w weekend jadę na 6.11 RC (beta)

4) Przepraszam, ale dlaczego mowa jest w tym wątku o mapie 1207, skoro program wskazuje 1206?
@Spokokoko
Wyrzekanie zostaw proszę na pełną wersję - to jest beta, testowana dla masochistycznej

przyjemności.

Połączone: Wrzesień 07, 2012, 17:31:43
@Miami, Smerfik
Jeśli chodzi o aktualizowanie do wersji beta przez aktualizator w aplikacji, wystarczy dodać tak, jak w sterownikach do kart graficznych Nvidii, checkbox - "tak [lub nie], [nie] bierz pod uwagę również bety". Ja akurat wgrywam wszystkie bety, więc dla mnie to by było ok.
Kolejna sprawa - koledzy, jeśli mamy być beta testerami, to świetnie byłoby, by nasz proces instalacji pokrywał się z sytuacją u przeciętnego użytkownika. Jeśli my, betatesterzy, instalując przez ActiveSync'a, nie wyłapiemy krytycznego problemu, który pojawia się tylko podczas aktualizacji via aktualizator, to sporo użytkowników aplikacji może mieć problem.