Niestety u mnie jest poważny problem ze stabilnością. Juz 2 x instalowałem i ciągle to samo:
1. Każda próba wyznaczenia trasy z Warszawskiego Bemowa do świnoujścia (Świnoujście, Broniewskiego) kończy sie białym ekranem i informacją, żeby wybrać aplikację do zamknięcia bo
brakuje pamięci... sęk w tym, że jedyną otwartą aplikacją jest AM 4.5 Beta a urzadzenie ma normalnie ponad 85MB wolnej pamięci. Po kiku kliknięciach AM zamyka się ale podglądając pamięć bezpośrednio po zamknięciu pamięć widać, że w tym momęcie
AM zajmuje 77MB! Po chwili suwak wraca do położenia środkowego (czyli ok 44/44).
2. Stałem dzisiaj pod domem kilka miniut próbując uruchomić AM 4.5 beta by dojechać do pracy. Trasę wyznaczałem w ten sposób, że odbiornik GPS/Bluetooth pracował a ja wybierałem opcję "Praca" - w efekcie pojawiał sie
komunikat o szukaniu sygnału GPS i zamknięcie AM!!! I tak 5x z rzędu....
W końcu udało mi sie wyznaczyć trasę po odłączeniu zasilania zewnętrznego i wybraniu opcji wyznaczenia trasy po punktach ulubionych. Jadąc ulicą Obrońców Tobruku dojechałem ul. powązkowskiej gdzie Am sugerowała skręt w prawo a ja skręciłem w lewo i nie było problemu. Nastepnie skręciłem zgodnie z w prawo zgodnie z wskazówkami w Generała Maczka i znów było ok aż do najbliższego skrzyżowania z Prymasa Tysiąclecia. AM kazała mi skręcać w prawo a ja pojechałem prosto (bo chciałem jechać przez "miasto") i w tym momencie
przy wyznaczeniu rekonfiguracji trasy nastąpiło zamknięcie programu! Niestety przy ponownej próbie otwarcia AM i wyznaczeniu trasy poprzez naciśnięcie przycisku "Praca"
w czasie wyświetlania komunikatu o szukaniu sygnału GPS następowało zamknięcie probramu (jak w punkcie 1). W końcu gdy wyznaczyłem trasę poprzez wybranie punktów ulubionych udało mi sie przejechać jakieś 2-3 km aż do skrzyżowania Okopowej z Żytnią gdzie (bez zmiany trasy)
aplikacja ponownie bez powodu się zamknęła.Pierwszy raz mam takie problemy choć AM a testuję ją od 12 miesięcy!